Cookie- og Privatlivspolitik

Death Race

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
28.11.2008
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Death Race
|

I 'Death Race' har har fængselsbetjentene i det topsikrede fængsel Terminal Island fået den gode idé at bruge fangerne i en helt ny, dødbringende sport: det berygtede bilvæddeløb Death Race.

Den tidligere speedwaykører, Jensen Ames, er dømt for et mord, han ikke har begået, men han får et let valg: Deltag i løbet, ellers slipper du aldrig ud af fængslet.

Han tvinges til at skjule sit ansigt bag en metalmaske, og i en bil udstyret med maskinpistoler, flammekastere og granatkastere er han nu oppe mod nogle af de mest brutale og morderiske forbrydere.

Seere over hele kloden sidder klistret til skærmen for at følge de desperate fangers kamp på liv og død, og Jensen vil gøre alt for vinde den bizarre sport.

'Death Race' er baseret på kultfilmen 'Death Race 2000' med Sylvester Stallone fra 1975.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (444 votes)
4.6
3.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det er voldeligt, men effektivt, og 'Death Race' er med sin rene no-bullshit-præmis et actiondrøn af de fornøjelige." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "Masser af action." (Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... en film, der til forveksling ligner et computerspil." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Overordnet er der ikke mange overraskelser i den spinkle historie. Til gengæld er tempoet så højt, musikken så brølende, fotograferingen og effekterne så ferme og handlingen snoet lige så meget, at underholdningsværdien er ganske høj." (Jakob Levinsen) ()

 • Politiken

  "... en jævnt underholdende, ultimativ biljagt..." (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thor

Fed fedt film!

Wayne

SÅ mange kalorier talte jeg nu ikke ;-)

S. Rico

For meget bulder og brag til at det for alvor blive interessant. Historien er et mix af film vi har set før. Men man kan jo altid se en hævn-film til. For mig fungerer filmen bedst i de mere stille scener, hvor der ikke køres death race.

Jeg er nok også mere til film som Shawshank Redemption end til The Fast & the Furious. Death Race kan faktisk godt ses som et mix af netop disse to ellers meget forskellige film.

Luka

Mega fed film ! MASSER action ! Dog er handlingen lidt sløv..

Frank

God film

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Dude

Action film med Jason Statham.

Wayne

Historien er set før - en uskyldig bliver fængslet, fordi han har nogle evner man kan bruge derinde. Hvem sagde Arnold - og Running Man?
Men det er alligevel veludført topunderholdning.

jacobuser/338768

jeg har ikk set noget så god som den, den er bare en fed film

Simoneuser/785336

..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.