Cookie- og Privatlivspolitik

Dear Evan Hansen

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en trist grundstemning. Der er en række scener, hvor hovedkaraktererne kommer i følelsesmæssig affekt – sørger, græder og skændes – afstedkommet af en teenagers selvmord. I en scene ses optakten til et selvmordsforsøg. Andre scener skildrer hovedkarakterens ensomhed, mismod og usikkerhed. Det sørgelige og triste er imidlertid ikke udpenslet og formildes af musicalgenren og gode relationer i perioder. Det vurderes på den baggrund, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn under 11år.

Se mere på medierådet.dk
28.10.2021
| |
2 timer 17 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Dear Evan Hansen
|

'Dear Evan Hansen' er en filmatisering af den prisvindende musical om high school-eleven Evan Hansen, der bliver kastet ud i en emotionel rejse efter hans klassekammerat begår selvmord.

Ben Platt, som også havde hovedrollen i Broadway-udgaven, spiller den utilpassede Evan Hansen. Han har aldrig  følt sig som en del af et fællesskab, men da han ved en misforståelse involveres i en families sorg og ulykke føler han pludselig at hans liv giver mening.

På baggrund af tragedien skaber Evan et helt nyt liv med venner og popularitet, men det bygger altsammen på et falskt grundlag, hvilket han må stå til regnskab for overfor både sig selv og sine omgivelser. 

Foruden Ben Platt, der tidligere har spillet med i Pitch Perfect og tv-serien 'The Politician', optræder også store navne som Julianne Moore, Amy Adams på rollelisten. 

Filmen er instrueret af Stephen Chbosky, som tidligere har stået bag filmene The Perks of Being a Wallflower og Wonder

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
4.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Laurauser/906212

Ville godt nok ønske det var blevet prioteret at den kom i flere biografer end blot cinemax. Et stort problem i verdenen idag er depression, angst og ensomhed. Denne film kan hjælpe både dem der er i den situation eller dem som har pårørende i situationen. Håber den i det mindste kommer på nogle danske streaming tjenester og kan hjælpe nogle mennesker.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.