Cookie- og Privatlivspolitik

Dead Man Down

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
06.06.2013
| |
1 time 54 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Dead Man Down
|

I action-thrilleren 'Dead Man Down' har Victor tilkæmpet sig pladsen som højre hånd for den nådesløse gangster og bandeleder, Alphonse.

Men i virkeligheden er den stille og begavede håndlanger ved at effektuere sin helt egen og meget personlige plan - at udslette Alphonse og hele hans bande som hævn for tabet af sin egen familie nogle år tidligere.

Victor møder imidlertid den mystiske, arrede Beatrice, og da Victor bliver tiltrukket af hendes skønhed, går det med al tydelighed op for ham, at de begge er ofre. Ligeledes finder han ud af, at hun vil bruge ham som redskab til sin brutale hævn.

Instruktøren Niels Arden Oplev er kendt for at stå bag den originale version af 'Mænd der hader kvinder' (2009), og Noomi Rapace (der spillede Lisbeth Salander) har fået rollen som Beatrice, mens Colin Farrell (Total Recall, 2012) spiller Victor.

'Dead Man Down' er danske Oplevs første Hollywood-film.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (38 votes)
3.9
2.4

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Politiken

  "Skuespillet og plottets tynde troværdighed underminerer hinanden." (Kim Skotte)

 • Berlingske

  "'Dead Man Down' er ikke den perfekte thriller. Den er lidt for rodet, og det mystiske plot tangerer til tider det prætentiøse... Men det opvejes i nogen grad af den originale stil og fortættede stemning." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "På nær nogle enkelte effektive actionoptrin bliver spændingsscenerne aldrig rigtig forløst. Replikkerne lyder lidt for ofte, som om skuespillerne heller ikke selv tror på dem. Og den vigtige kemi imellem de to hovedroller Rapace og Farrell er for svag." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... utroligt, at Oplev har sagt ja til at realisere vrøvlet. [Han] må da allerede under læsningen have kunnet se, at det her nonsens, der veksler mellem det klichefyldte og det absurde, aldrig nogensinde vil kunne blive til en god film." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Sentimentaliteten driver ud ad alle kighuller, og det hiver spændingen ud af dramaet, der spændes alt for blødt. Det bliver ikke bedre af, at semifilosofiske betragtninger oversvømmer filmen. Den vil alt for meget, men opnår alt for lidt." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Weekendavisen

  "... kan afgjort gå an. Set i forhold til danske arbejder som 'Portland', 'Drømmen' og 'To verdener', er den mærkeligt stedløse film dog et dårligt og uinspirerende bytte." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Når du graver en grav....

Interessant thriller Niels Arden Oplev har skruet sammen, især action delen fungerer fint. Kærligheds historien halter lidt mere.

Kennuser/950719

Som anmelderne fuldstændigt har misforstået det er tydeligt at de fleste af anmelderne slet ikke har forstået eller set hele filmen men bare har copy/pastet nogle af de dårligste amerikanske anmeldelser ;-)
Se filmen og nyd den for den river dig rundt og den kræver også noget af dig og det er nok det anmelderne ikke er vant til <3<3<3

Mette

Bestemt en film hvor man føler sig underholdt, men man skal ikke begynde at tænke for meget over plottet og de enkelte scener... Det er ikke nødvendigvis en film man behøver se i biffen, men jeg føler slet heller ikke at jeg spildte min tid..! Colin Farrell og Naomi Rapace spiller til gengæld super som sædvanlig og er grunden til man gider se filmen...

Bente

At kalde Dead Man Down en action-thriller er misvisende. Filmen består godtnok af en slags puslespil, der skiftevis vil være en romance og en film om hævn, men brikkerne lander så tilfældigt at plot og motiv falder fra hinanden. Udgangspunkt kunne det næsten være taget fra en 80'er film med Chuck Norris eller lignende. Men Dead Man Down vil også være (små)filosofisk Film Noir, med kunstig lyssætning blandet med mørke og skygger. Men lige lidt hjælper det, for den sentimentale Dead Man Down er først og fremmest utroværdig og utroligt kedelig - mere død end levende.

Frank

Dårlig film

Kennuser/950719

Spiller Faaantastisk i filmen og musikken er helt suveræn

Lau

Da jeg fik at vide at jeg var udvalgt til at bedømme filmen for et par måneder siden blev jeg rigtigt glad, da jeg syntes at traileren så rigtigt god ud. Men filmen skuffer desværre på alle områder, hvis de bare havde gjort sig umage kunne det havde været en super film. Men de har desværre opgivet på halvejen og den falder helt til jorden.

Nadineuser/13852

Jeg synes den ser meget god ud. Jow det er sikkert gjort før, men så har jeg bare ikke set den. Synes det synd man slet ikke nævner Terrence Howard, synes han fortjener at blive nævnt. ;)

Wayne

must-see.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.