Vind biografbilletter hver uge

De Utrolige 2

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
30.08.2018
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
The Incredibles 2
|
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 2D - engelsk tale, IMAX 3D - engelsk tale, IMAX 3D - Dansk tale, Babybio 2D - dansk tale, Babybio 2D - engelsk tale
|
Billetter

Animationsfilmen er en efterfølger til Pixars familiefilm De Utrolige fra 2004, der fulgte en superhelte-families uortodokse problemer.

Mr. Incredible og Elastigirl deles denne gang op, da moren skal på en vigtig superhelte-mission, mens farmand må blive hjemme og passe familiens yngste medlem, Jack-Jack. En mission, der viser sig langt sværere end at redde verden.

Mere omtale af 'De Utrolige 2' følger...

Skal du se De Utrolige 2?
(1399 stemmer)

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Setsu

Den her lange ventid efter USA premiere opfordrer jo bare folk til at finde en amerikansk kopi på nettet og se den der?? Det kommer hurtigt op og er ikke svært at finde. Det taber man altså også penge på, hvis man kan finde den gratis online, end at vente to måneder på dansk tale. Så udgiv den dog med det samme på engelsk (som MANGE af os foretrækker alligevel) og så smid dansk tale på senere, til dem med småbørn.

Michaeluser/602091

Er blevet inviteret til at se den af nogle søde islandske kolleger i aften. Hvordan kan Island vise den 2 måneder før os andre? hvis det er VO'en der tager så lang tid at intale (kan vi ikke bare blive fri), så send dog for himlens skyld den engelske (og langt bedre) version ud først? 20. August.. man man jo se den alle andre steder i verden inden!!

PaLasse

Jeg er KÆMPE Pixar-fan og da jeg i sin tid så, at den danske premiere først lå mere end to måneder efter den amerikanske premiere, var jeg ved at få et føl. Jeg endte med at booke en rejse til New York i sidste uge, så jeg kunne se denne film på det store lærred med det samme.

Jeg ved godt, at ingen gider at høre det her, men filmen er HELT FANTASTISK! Jeg vil faktisk strække mig så langt som til at sige, at den muligvis er bedre end 1'eren.

Jeg så filmen på premieredagen i AMC's IMAX biograf på Lincoln Square i 2D. To dage efter...da jeg endelig havde fået armene bare nogenlunde ned...så jeg den igen i en AMC IMAX biograf, denne gang den på 34th Street, og ligeledes i 2D.

Filmen er helt utrolig flot (havde man forventet andet), med suveræne actionsekvenser. Det glædelige er, at den på mange måder er helt anderledes end forgængeren, hvilket er forfriskende i en tid, hvor så mange filmstudier bare gentager sig selv.

Især Jack-Jack er hysterisk morsom, men også de nye karakterer passer godt ind. Og så har Edna Mode alle dage været en personlig favorit.

Jeg glæder mig allerede til at se filmen igen. Jeg så COCO ni gange i biografen. Jeg kommer nok til at se denne film ligeså mange gange.

Absolut topkarakterer herfra: 10 ud af 10.

Danny

virker underligt er biograf præmien er efter alle har set filmen...... jeg mener hvem gider gense en film i biograf 3 måneder efter man ser den første gang?

Jens Chruser/354130

2 måneder er lang tid, specielt når den kan købes på iTunes US 3 måneder efter US premieren.

Maria

Hvem skal jeg slå ihjel for at se filmen nu?! Seriøst, der kommer sgu da tusindvis af spoilere på internettet fra Amerika inden jeg kan få set den nye film! Jeg mener det, HVEM SKAL JEG SLÅ IHJEL?!

Aaaaaargh intet internet i 2 måneder for mig... Fuck jer, jeg havde allerede aftalt at se filmen i bio 2 forskellige gange med familie og venner her til juni! I tjener sgu lige så meget på at vise den nu som I kommer til at tjene på den i August! I tjener måske endda mindre på grund af internettet sikkert leaker hele filmen inden!

Mikaeluser/585142

Helt enig med de andre indlæg vedr. ventetiden på premieren af 'The Incredibles 2' i forhold til U.S. premieren. Disney's/Pixar's animerede katalog har nu i årevis været underlagt denne latterlige forsinkelse på deres danske premierer, og det skal der simpelthen gøres op med. Vi ved jo kun alt for godt, hvornår film premierer i USA, og når de er så ivrigt ventede som Parr familiens næste filmiske udspil her, så er det jo bare at holde folk for nar med flere måneders ventetid! Så derfor: drop nu den idiotiske regel, og lad os få simultan release på så populære titler!!

P.S. Og den danske distributør ser disse film senest omkring den amerikanske premiere uanset, så de har jo intet personligt incitament i, at få filmene tidligere til Danmark.

Rizzo

Som om vi ikke har ventet længe nok? Kom nu med den her den 15 juni og på engelsk tak! Pretty please?

Christoffer

Jeg syntes ikke der er fair at udgive animeret film flere måneder i Danmark efter den amerikanske premiere når den eneste grund er at komme med undskyldningen "vi udgiver denne film tæt på ferierne for at få flere penge ud ud af det" som bare ikke holder når De Utrolige 2 bliver udgivet 30 august. Jeg syntes det er meningsløst og skal sættes en stopper for og jeg syntes film skal blive udgivet så hurtigt som muligt. + er det muligt at se filmen på engelsk i biografen. Jeg kan ikke fordrage danske oversættelser så hvis der er nogen der ved nogen om det, kunne det være rart at få det af vide.

Ketil

Hvad er årsagen til filmen først har premiere i Danmark til august?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.