Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

De Utrolige 2

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen foregår i et urealistisk, animeret superhelteunivers. Den består af mange actionfyldte scener, der afløses af mere rolige scener med varme og humor. I actionscenerne ses superhelte - onde såvel som gode - der kæmper mod hinanden ved hjælp af deres superkræfter. Der ses sammenstyrtede bygninger og biler og tog, der flyver gennem luften, ligesom de gode superhelte forsøges lokket over på de ondes side. Ingen karakterer kommer dog til skade, og filmens konflikter løser sig til slut. Da filmen foregår i et genkendeligt tegnefilmsunivers, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de mindste børn. Filmen får derfor en 7-års vurdering.

Se mere på medierådet.dk
30.08.2018
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Incredibles 2
|
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 2D - engelsk tale, IMAX 3D - dansk tale, IMAX 3D - engelsk tale, 4DX 3D - dansk tale, 4DX 2D - engelsk tale, Seniorbio, Babybio 2D - dansk tale, Babybio 2D - engelsk tale
|
Billetter

Animationsfilmen 'De Utrolige 2' er en efterfølger til Pixars populære familiefilm De Utrolige fra 2004, der fulgte en superhelte-families uortodokse problemer.

Store ødelæggelser og et generelt dalende ry i medierne har betydet, at superhelte-gerningen er blevet gjort ulovlig. Men de tidligere helte kontaktes af rigmanden Winston, der sammen med sin søster Evelyn, vil genskabe superheltenes status i samfundet.

Dertil skal de dog bruge Elastipigen, der rodes ind i en kompliceret sag med en mystisk superskurk. Det efterlader en fortvivlet Hr. Utrolig alene hjemme med børnene - og med en hyperaktiv dreng, en teenagepige og et spædbarn med ukontrollerede superkræfter, får farmand sin sag for. 

'De Utrolige 2' kommer først 14 år efter sin forgænger, men alligevel starter den kun få minutter efter, at den forrige film sluttede - og de konsekvenser som første del efterlod os med.

Filmen genforener det gamle hold med skaber Brad Bird i spidsen, der både har skrevet og instrueret superhelte-braget, hvor han igen med et glimt i øjet ser på familiedynamikker blandet med et suspense-fyldt plot, hvor vores helte er i kapløb med tiden. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (373 votes)
4.9
5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Hele filmen emmer af dedikation og øje for detaljen, og hvis man tror, at det er en børnefilm, bare fordi den er animeret, tager man grundigt fejl, det er en familiefilm i ordets bedste og bredeste forstand." (Thomas Brunstrøm)

 • Ekstra Bladet

  "'De utrolige 2' er en fest for alle sanser (Michael Giacchinos musik er en integreret del af oplevelsen), animationen er fortryllende udført, den danske versionering er veloplagt [...] og Brad Birds manuskript er ualmindelig velskrevet." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Filmen er så effektivt spændingsfyldt, at den kan måle sig med enhver agentfilm, der har umulige missioner som sit omdrejningspunkt, og samtidig tilbyder den humoristiske godbidder pakket i små fortryllende visuelle gaver." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Det er en bedrift at kunne laste en film med så meget tankegods og stadig gøre den så umiddelbar. 'De utrolige 2' er ekstremt underholdende. Resterne af den åndefulde Disney-tradition har sin stærke fortaler i Brad Bird." (Eini Carina)

 • Weekendavisen

  "Filmen er smukt animeret. [Men] den første film var frisk og ny. Nummer to har man ligesom set allerede." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thor

Her er opskriften på at lave én af de ringeste efterfølgere nogensinde:

- Byt rundt på hvem af Hr og Fru Utrolig der skal have hovedrollen, lad Fru Utrolig gå igennem 90% af de samme ting som Hr. Utrolig gik igennem i den første film, men lav om på situationen, så publikum ikke lægger mærke til det.
- Bagefter downgrader vi antagonisten og ignorer hvor lidt mening dens plan giver. Nu vi er igang så fjerner vi også muligheden for at inddrage meningen med antogisten indenfor fjernsynets påvirkning i 1960ernes Amerika.
- Put en masse actionscener, flotte animationer og velkendte personer (især Jack Jack) på skærmen ofte så nostalgi virkeligt kan blænde publikum.

Sæt dig tilbage og tjen 1 milliard på et middelmådigt stykke arbejde.

Jeg forstår ikke hvordan især medierne kan smide 5 stjerner efter denne film for andet end dets animation. Ved siden af unødvendige malkninger såsom Monsters University, Find Dory, Biler 2 og 3, lægger The Incredibles 2 i bunden. Lad os se om Toy Story 4 bliver den næste..

Rikke junge

Filmen levede op til forventningerne og havde lige det man kunne forvente af den

Anton Berg

Har nu set De Utrolige 2, 3 gange. Og min kærlighed til filmen falder hver gang. Efter et gensyn med etteren, er jeg noget til den konklusion, at det her ikke var ventetiden værd.
Nostalgi kan fandme blænde, for jeg var helt oppe at køre over den efter første oplevelse. De Utrolige 2 er ikke andet end en nedgraderet genfortælling af 1’eren, hvor man lige har udskiftet, hvem der er i centrum samt ændret lidt på antagonisten. 2’eren er blottet for den ambitiøse og sofistikerede charme, som 1’eren havde. Og det er virkeligt en skam, at Pixar truffede den mest dovne beslutning i deres forsøg på at lave en efterfølger sammenlignet med alle de andre retninger, de kunne have hevet det fascinerende univers henimod.

Det er som om, at 80% af alt det, der skete i den første film aldrig fandt sted, trods denne kun foregår et par sekunder efter den første. Ved afrunding af De Utrolige 2, står familien stadig samme sted, som den gjorde efter den første film, fordi den (åbenbart) ikke erkender dens forgænger. Antagonistens vision og mål er direkte retarderet. Det er klogt tænkt, at se hvor galt det kan gå, når man vægter for højt på superhelte, men heri var det simpelthen for latterligt formidlet. Hele sidehandlingen med JackJack er sød, men den håndteres ikke på en måde, som gør det forståeligt for, hvorfor filmen overhovedet vil vægte højt på hans kræfter. Familien (især Bob og Helen) lagde da mærke til, at knægten havde kræfter ved udgangen af etteren. Jeg har så mange problemer med denne film.

Marie

Super fed film! Kan bestemt anbefales :)

Emma

Super god film!

maj-br

Altid svært med en 2 og 3 ?? Ikke en af min ynglings film, men er til at holde ud. Skulle måske bare ha set den som lejefilm. Min søn på 18 år synes den var rigtig god.

Peter

Svaret er ja, det kunne den i hvert fald. Fantastisk underholdning til hele familien

Ham den (ualmindeligt) vrede personuser/12167

Det er fedt at se familien Parr på det store lærred igen. Filmen er hyggelig, sjov og har visse af de dele, som gjorde den første film til en instant-klassiker. Jeg mangler dog en større grund til, at Pixar valgte at lave filmen. Etteren havde så meget den ville med sin præmis, som toeren selvfølgelig bygger videre på, men den gør det bare på en ret jævn måde. I helhed en udmærket efterfølger, men en ret middel Pixar film.

Julie

Som stor fan havde jeg virkelig frygtet at denne film ikke ville leve op til forventningerne, men jeg blev mødt med en fantastisk film der rammer den helt samme blanding af humor og seriøsitet som den første samt nogle helte/skurke med rigtige spændende krafter

Stinne

Jeg kunne simpelthen godt finde på at tage ind at se den igen...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.