Cookie- og Privatlivspolitik

De tre musketerer: D'Artagnan

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en actionpræget, let dramatisk og spændingsmættet grundstemning. Der er flere voldsomme scener, herunder overfald, drab, lig og hængninger. Imidlertid forløses de voldsomme scener hurtigt og er ikke udpenslet. Desuden følger vi 4 handlekraftige helte, som klarer sig igennem alle de farlige udfordringer uden synderligt besvær. På baggrund af dette vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
08.06.2023
| |
2 timer 2 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Les trois mousquetaires: D'Artagnan
|
Billetter
De tre musketerer plakat
Få en påmindelse 3 dage før premieren.

Filmen 'De tre musketerer: D'Artagnan' er en filmatisering af Alexander Dumas' klassiske roman. 

D’Artagnan, en ung, energisk mand fra Gascogne, bliver efterladt til døden efter at have forsøgt at redde en ung kvinde fra at blive kidnappet. Da han ankommer til Paris, prøver han efter alle evner at finde sine overfaldsmænd. Han ved dog ikke at hans færd vil lede ham ind i hjertet af en virkelig krig, hvor Frankrigs fremtid er på spil.

Allieret med Athos, Porthos og Aramis, kongens tre modige musketerer, står D’Artagnan ansigt til ansigt med et mørkt maskineri: Kardinal Richelieu. Men D’Artagnan sætter for alvor sig selv i fare, da da han forelsker sig i Constance Bonacieux, som er dronningens fortrolige. Det er denne lidenskab, som leder ham til den person, som vil blive hans dødelige fjende: Milady de Winther.

Med skuespillere som Eva Green (Casino Royale), Vincent Cassel (Black Swan) og Vicky Kreips (Den skjulte tråd) har Eiffel-instruktøren Martin Bourboulon samlet et veloplagt cast til at give den kendte historie nyt liv.

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Vakse Viggo

Endelige på fransk. Det var osse på tide.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.