Cookie- og Privatlivspolitik

De ting, vi siger og de ting, vi gør

Tilladt for alle
Indeholder ingen skræmmende eller grænseoverskridende elementer.

Se mere på medierådet.dk
16.09.2021
| |
2 timer 3 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Les Choses Qu’on Dit, Les Choses Qu’on Fait
|

Filmen 'De ting, vi siger og de ting, vi gør' er et romantisk fransk drama, der handler om den gravide Daphne, hvis kæreste, grundet sit arbejde, må afbryde deres fælles ferie på landet.

I mellemtiden kommer Daphne nu tættere på sin kærestes fætter Maxime. Uskyldigheden i den nyopståede relation bliver dog snart mere intimt og udvikler sig til en fuldbyrdet kærlighedsaffære.

'De ting, vi siger og de ting, vi gør' er instrueret og skrevet af Emmanuel Mouret, der bl.a. også har stået bag Netflix-hittet 'Lady J'. I rollen som Daphne ses Camélia Jordana, som man bl.a. også har kunnet opleve i den ligeledes franske Ordets magt.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (5 votes)
5.6
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmland P1

    "'De ting, vi siger og de ting, vi gør' blomstrer op i momenter, i øjeblikke, hvor handlingen bliver skubbet frem af et mysterium eller et lille drama." (Per Juul Carlsen)

  • Politiken

    "Selvom billedsiden ofte er ret flad, og det klassiske musikscore er en temmelig dramatisk og tydelig følelsesguide, opnår Emmanuel Mouret alligevel at skabe subtile, flertydige betragtninger om kærligheden." (Nanna Frank Rasmussen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.