Cookie- og Privatlivspolitik

De Gaulle

Tilladt for børn over 11 år
Filmen indeholder scener, der skildrer følgerne af krigshandlinger. I nogle af disse scener ses sårede, lemlæstede og døde personer og dyr. Enkelte af disse scener er desuden blodige uden dog at være udpenslede. Filmen indeholder desuden flere dramatiske scener, hvor personer flygter fra krig, er bange, ulykkelige og græder. Da filmen er fortalt i et roligt tempo og har en historisk distance til nutiden, vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
22.07.2021
| |
1 time 48 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
De Gaulle
|
Billetter

Den franske film 'De Gaulle' handler om den legendariske franske præsident Charles de Gaulle, der sad ved magten i årene 1959-1969.

Det historiske drama udspiller sig dog før præsidentposten, nemlig i sommeren 1940. Her finder man de Gaulle som general i hæren, hvor Frankrig er ved at bryde sammen politisk så vel som militært i skyggen af nazisterne.

Sommeren bliver imidlertid også på anden vis historisk, da det er her, at de Gaulle bliver en fransk nationalhelt.

Titelrollen som de Gaulle spilles af den seks gange César-nominerede Lambert Wilson, der bl.a. er kendt fra film som Jacques - En mand af havet, Cykeltur med Molière samt i The Matrix Reloaded og The Matrix Revolutions.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
2.9
0

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.