Cookie- og Privatlivspolitik

De fortabte sjæles ø

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
09.02.2007
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
De Fortabte Sjæles Ø
|

Broby. En lille havneby. Intet liv, ingen spænding. Det værste sted for Lulu at flytte til med sin mor og bror. Lulu dyrker alt, der er anderledes og overnaturligt og drømmer om, at der bare én gang kommer et tegn på at ånder og magi ikke kun hører fantasiens verden til. Hun ønsker sig eventyr. Men man skal passe på, hvad man ønsker…

Lulus bror besættes af en hundrede år gammel ånd og hun må søge hjælp hos de eneste, der tror hende: den jævnaldrende rigmandssøn Oliver og den desillusionerede clairvoyant og opfinder Ricard.

Sammen er de i et kapløb med tiden og mørkets kræfter for at afsløre hvilke hemmeligheder, der gemmer sig på De Fortabte Sjæles Ø.

'De Fortabte Sjæles Ø' er uden sidestykke den største danske adventurefilm nogensinde!

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (46 votes)
3.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
JB007

En okay god, sjov, dansk adventure film

Lars Michael

Det eneste jeg synes ved den her film er den er flot og nogle gode skuespiller er med, men jeg synes ikke at børn i filmen er gode, desværre.

Kimuser/264153

En af de bedste eventyr i mange år, bedre end Twilight og så er det enda dansk. Genialt

S. Rico

Der bliver stjålet fra Harry Potter, Star Wars, Nærkontakt af 3. Grad m.fl. Og det er ikke på den elegante reference agtige måde. Nej, det er tåkrummende uoriginal sammenfletning af elementer fra en række gode film. Synd at se så dygtige skuespillere i en så pinlig børnefilm.

Wayne

Og det lykkes faktisk rimeligt. Nicolaj Kopernikus er sjov som opfinderen, der er den eneste der tror på børnene. God underholdning, tæt på internationalt niveau.

Nogenuser/12232

det er da sjælend man ser det men det virker meget godt

mADS 22

Super flot lavet sjov og action fyldt film se den

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.