Cookie- og Privatlivspolitik

De andres liv

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
13.10.2006
| |
2 timer 18 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Das Leben der Anderen
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

Østberlin, november 1984. Fem år før murens fald holder regeringen et hårdt magtgreb om befolkningen med kontrol og overvågning.

Den partiloyale stasi-agent Wiesler håber på at fremme sin karriere, da han får til opgave at overvåge den intellektuelle, fritænkende forfatter Dreyman og hans kæreste. Operationen bakkes nemlig op af de allerhøjeste kredse.

Men han havde ikke regnet med, at overvågningen ville vise ham en helt anden verden, og han bliver tiltrukket af et liv, som han får sværere og sværere ved at modstå. Systemet kan dog ikke stoppes, når det først er sat i gang, og et meget farligt spil begynder at tage form…

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (103 votes)
4.6
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Altså en okay film, ikke noget mesterværk men som sagt en okay film som jeg på en måde var overrasket over, kan sagtens ses af alle.
Men selvfølglig skal man kende historie før man ser filmen, minder på en måde om 2.verdenskrig .

Simon

Kan overhovedet ikke se hvorfor denne film skulle være et mesterværk. Den er da sindssygt kedelig og kører rundt i cirkler det meste af den laaaaaaange tid. Ulrich Mühe gør et fint job, men ellers er der ingen positive punkter, jo faktisk, første scene. Ellers er den meget meget kedelig.

JB007

God tysk film, der beskriver det at blive overvåget

Frank

God film

Wayne

flot film om fortiden, og om det at blive overvåget.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.