Cookie- og Privatlivspolitik

DC League af Superkæledyrene

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen foregår i et urealistisk animeret univers, hvor mange af karaktererne har forskellige former for superkræfter. Den indeholder mange scener med tempofyldte actionkampe, skyderier og voldsomme eksplosioner med omfattende ødelæggelser. Da flere af hovedkaraktererne er stærke og handlekraftige, og de fleste scener forløses med humor, vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
28.07.2022
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
DC League of Super-Pets
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, 2D - eng. tale (u/undertekster), 4DX 2D - dansk tale, Babybio 2D - dansk tale
|
Billetter

Animationsfilmen 'DC League af Superkæledyrene' er baseret på DC Comics række af kriminalitetsbekæmpende kæledyr. 

Supermans hund, Krypto, er uadskillelige bedste venner, der deler de samme superkræfter og bekæmper kriminalitet i Metropolis side om side. Da Superman, og resten af Justice League, bliver kidnappet, må Krypto overbevise en gruppe dyr fra dyreinternatet - hunden Ace, grisen PB, skildpadden Merton og egernet Chip - om at mestre deres nyfundne superkræfter og hjælpe ham med at redde superheltene.

Oprindeligt blev verden introduceret for Legion of Super-Pets i 1962, der naturligvis bestod af Krypto, men også Streaky the Supercat, Beppo the Super-Monkey og Comet the Super-Horse.

'DC League af Superkæledyrene' er instrueret af folkene bag Vilde Rolf og LEGO Batman filmen. Dwayne Johnson lægger i originaludgaven stemme til Krypto, mens man også kan se frem til ham i en anden superrolle i DC's universe med Black Adam.

Filmen vises også med dansk tale af bl.a. Christian Fuhlendorff, Mette Blomsterberg samt Emil og Magnus Millang.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (18 votes)
3.9
3.7

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "'DC League af Superkæledyrene' er en fremragende indgang til DC's superhelteunivers for de mindste, mens de voksnes serviceres med meta-jokes. Så der er god underholdning for hele familien." (Aske Nielsen)

  • Jyllands-Posten

    "Under årets måske mest sjusket oversatte danske titel får vi et veloplagt og børnevenligt superheltebrag, som legende understreger, at superheltefilm mindst lige så godt kan være børneanimation som stort anlagte spillefilm." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

  • Politiken

    "En ret vittig dialog og gode danske stemmer får spøjse enkeltscener ud af den gennemsivende selvsatire, hele konstruktionen bygger på. Men den indforståede ironi, som egentlig kræver kendskab til hele supermytologien, lukker samtidig de mindre børn ude..." (Søren Vinterberg)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.