Cookie- og Privatlivspolitik

Days of Thunder (1990)

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Days of Thunder
|

I 'Days of Thunder' spiller Tom Cruise racerkøreren Cole Trickle, hvis talent og ambitioner kun overgås af hans brændende ønske om at vinde.

Filmen er instrueret af Tony Scott, der også stod bag Top Gun, som 'Days of Thunder' på en måde er racerbils-udgaven af.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10 votes)
2.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Tom Cruise spiller nøjagtig den samme rolle som i Top Gun. Dog måske en smule mindre selvfed, men til gengæld mere ”Brian-agtig”. Han spiller nemlig den kække racerkører Cole, som på banen konkurrerer dødsforagteligt mod rivalen Rowdy. Da det uundgåelige sker, og de kører galt, kommer de på skadestuen sammen. Og her fortsætter rivalerne med at konkurrere. Det er faktisk vældig morsomt, da de i hver sin kørestol forsøger at komme først ned ad hospitalsgangen.
Og da de bliver udskrevet, har de tilsyneladende intet lært af ulykken, for de fortsætter med at køre ræs i den offentlige trafik på vej til en forsoningsmiddag. Temmelig langt ude, men sjovt på en farce-agtig måde.

Nicole Kidman spiller en MEGET ung hjernekirurg (23 år og allerede speciallæge - det er godt nok imponerende!). Hun kan selvfølgelig ikke modstå Coles charme, selv om hun samtidig synes, at han opfører sig temmelig tumpet. Days of Thunder er en typisk Tom Cruise film fra hans yngre dage. Underholdende, men ikke blandt de bedste.

Nikolaj

Denne filmatisering af den amerikanske NASCAR-serie halter på, at den selvfølgelig er blevet amerikaniseret af Tony Scott! Men kan man forvente andet af en film lavet i 1990 og med det plot?

Hvis man ser bort fra den amerikaniserede historie, så formår filmen, at give et godt indblik i den amerikanske motorsportsverden og alt hvad det indebærer.

Wayne

sender Tom Cruise på racerbanen for at køre stock-car. Uheld, adrealin - og Nicole Kidman.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.