Cookie- og Privatlivspolitik

Darwin Awards

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Darwin Awards
|

The 'Darwin Awards' er en pris, som hvert år gives til ubegavede, afdøde personer, der gennem selvforskyldte ulykker har slået sig selv ihjel på de mest tåbelige måder.

Kriminalbetjenten Michael Burrows (Joseph Fiennes) bliver fyret fra sit job, da han på pinlig vis lader en forbryder slippe væk.

Optaget af fænomenet The Darwin Awards får han ideen om at sætte meget ubegavede mennesker i system, med det formål at kunne spare forsikringsselskaber enorme summer i livsforsikringer.

Sammen med forsikringsagenten Siri (Winona Ryder) tager han af sted for at opsøge USA's dummeste mennesker og finde ud af, hvad disse tåber har til fælles.

Se hvad der sker, når verdens dummeste mand spænder en raket til sin bil, i denne hylende morsomme og kulsorte komedie om mennesker, der er for dumme til at overleve sig selv.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3 votes)
3.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

jævn humor. Ideen er god, men kunne have været lavet meget bedre.

AufVideoSehen

En rigtig god og sjov ide om dem der er så dumme og håbløse, at de gør verden en tjeneste ved at fjerne sig fra jordens overflade og muligheden for at forplante sig og give deres elendige dna videre, ender desværre kun som en jævnt underholdende film, der sagtens kunne have været bedre, men infeholder alligevel mange situationer og tilfælde der gør at Darwin Awards nemt kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang i bogstaveligste forstand. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.