Cookie- og Privatlivspolitik

Dark is rising

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
12.10.2007
| |
1 time 39 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Seeker: The Dark Is Rising
|

'The Dark is Rising' er historien om Will Stanton, der på sin elleve års fødselsdag finder ud af, at han faktisk er den sidste af "The Old Ones", en gruppe af udødelige krigere og vogtere af Lyset, der har viet deres liv til at bekæmpe Mørkets kræfter.

Mørket er ved at samle styrke til den sidste store genopstandelse for at besejre Lyset og for evigt gøre menneskene til slaver. Will er ikke selv klar over, at han er født med magiske evner, men da det går op for ham, bliver det op til ham at påtage sig opgaven.

Will begiver sig ud på en rejse i forsøg på at finde seks magiske tegn, som er altafgørende for at "The Old Ones" kan vinde den forestående kamp mellem Mørket og Lyset.

Rejsen bliver fuld af fare, forundring og fantastiske oplevelser. Han møder utallige fremmede og fjender i hans forsøg på at løse en lang række mystiske ledetråde.

'The Dark is Rising' er et moderne eventyr for hele familien. Det er en film om en helt almindelig dreng i en helt almindelig verden fyldt med hverdagsproblemer, søskende-drillerier og kæresteproblemer.

Men det er også en film om magi, mystik, kryptiske tegn, eventyrlige karakterer og frem for alt kampen mellem det gode og det onde.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
3
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
FilmFaxuser/1051580

Cunningham har vidst set 'Harry Potter og De Vise Sten' samtidigt med at han har læst 'The Seeker' lidt for mange gange, eftersom han kom på ideen at filmatisere bogen. Men bare så han lige ved det, så er et eventyr ikke så nemt at lave som man burde tro - det er især ikke nemt at filmatisere en bog, Chris Columbus var bare heldig! Det første ord jeg sagde da jeg forlod biografen idag, var: "Wow, anmelderne havde for en gang syld ret, og jeg må også indrømme at dette var noget noget møg (jeg ville egentligt at have sagt "at dette var noget lort!")!". Jeg har ALDRIG prøvet at blive så skuffet over en film under en af mine yndlings genre, men dette er simpelthen en skændsel og den værste nogensinde. Filmen er kikset og kedelig hele vejen igennem, og ujævn under alle punkter - altså, hvis vi ser bort fra de ganske flotte iscenesatte effekter! I bund og grund er det unfair at svine Ian McShane alt for meget til, da han helt klart er en af de bedste skuespillere på rollelisten - i forhold til den den klodsede hovedrolle, som nok ikke får særligt mange fans. Han har stået med et elendigt stykke venstrehåndsarbejde af et manuskript i hånden og bag kameraet har der stået en amatør af en instruktør. Filmen er derudover langsommelig flere steder, og indeholder for meget af hvad den faktisk burde indeholde lidt af, især fordi man flere gange dvæler i ligegyldige detaljer og dårligt sammenhængene dialoger, især fordi man har valgt at bruge et kvarter på en unødvendig familieintroduktion. Skal du bruge en utroværdig eventyrfilm til at falde i søvn til, så står denne som den første og (indtil videre) eneste på listen. Det eneste der faktisk fungere er indholdet af nogle rigtigt flotte effekter, men det er også det eneste, og derfor får 'The Seeker: The Dark is Rising' kun to ussle stjerner!

- Skrevet af: Rasmus

Tribute

Den film var alt for useriøs, den var mærkelig, kedelig, lidt fed og mega åndsvag.
Jeg har set meget bedre film end denne her. Starten var så kedelig at jeg næsten havde løst til at slukke for filmen, men så begyndte den at blive lidt god og pludselig blev den åndsvag igen.
Dark is rising er en meget mærkelig film som er lidt svær at forstå pga. dens hurtige scener men den er også lidt fed med de seje effekter.

Jeg vil hellere se Harry Potter 4: Flammernes Pokal end at jeg gider og se denne her film igen (jeg syndtes nemlig at Harry Potter 4: Flammernes Pokal var den kedeligste Harry Potter film)

mADS 22

fed

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.