Dante's Peak (1997)

Tilladt for børn over 11 år
"Virker skræmmende p.g.a. voldsomme katastrofescener med uhyggelig underlægningsmusik, døde kroppe i vand, lemlæstede og døende mennesker. Får censurgrænsen 12 år, da de barske scener blødes op umidelbart efter med mere rolige scener, hvor børn eller de to hovedpersoner er i centrum. Hertil kommer filmens blødgørende happy end."

Se mere på medierådet.dk
Originaltitel: 
Dante's Peak
Genre: 
Spilletid: 
1 time 48 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
3.2
0
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)

Resumé

Filmen 'Dante's Peak' foregår i en lille, idyllisk og meget populær by, der trues, da en vulkan i dvæle pludseligt ser ud til at gå i udbrud.

Nu er det op til vulkanologen Harry Dalton og byens borgmester Rachel Wando at overbevise byens borgere om den kommende fare. 

'Dante's Peak' instrueres af Roger Donaldson (No Way Out), og produceres af Gale Anne Hurd (Terminator 2, Aliens). I de bærende hovedroller ses Pierce Brosnan og Linda Hamilton.

Relaterede nyheder

Kommentarer

Lars Michael

Tja en fin film om en katastrofe der kan ramme en by, jeg blev ikke skuffet.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Wayne

Rimelig katastrofefilm, men ikke en der bliver hængende i lang tid. Jeg tvivler på at medierne har givet den 6 stjerner.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.