Cookie- og Privatlivspolitik

Danserinden

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en lettere melankolsk grundstemning, og den indeholder flere dramatiske scener samt scener med et let seksuelt indhold. I én dramatisk scene ser man en gruppe mennesker, som hastigt kommer bærende på en ung, bevidstløs kvinde. I en anden scene ser man blodet fosse ud af et badekar, hvori der ligger en mand, som er blevet skudt. I en tredje scene overfaldes en hovedperson af en mand, som voldtager hende. I én fjerde dramatisk scene kollapser en hovedperson på et teater, og en anden hovedperson sætter ild til sig selv. Hertil kommer flere erotiske scener, hvor en mand rører ved en nøgen kvinde, og hvor to kvinder kysser og rører ved hinanden. Da hverken de dramatiske eller de erotiske scener er udpenslede, og da filmen forløses positivt, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
10.08.2017
| |
1 time 48 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
La danseuse
|

Det biografiske drama 'Danserinden’ er et portræt af Loie Fuller.

Danseren er prominent blandt Paris' natklubpublikum i slutningen af 1800-tallet, hvor hun bl.a. inspirerer kunstneren Toulouse-Lautrec og filmpionererne Louis og Auguste Lumière.

Mens Fullers succes synes ubegrænset, begynder hendes protegé, Isadora Duncan, at stige til tops, og snart er de to dansere største rivaler.

'Danserinden' er Stéphanie Di Giustos spillefilmsdebut, men hun har erfaring fra adskillige musikvideoer tidligere i karrieren. Biografien skildrer, hvordan Loie Fuller bliver et ikon for både samtiden og eftertiden med sin banebrydende danseteknik.

Filmen har bl.a. Lily-Rose Depp, der er datter til skuespilleren Johnny Depp, på rollelisten som den dansende lærlig og rival.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (13 votes)
5.1
3.7

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Di Giusto har flair for at sanseliggøre dansen og lægge en masse poesi ind i historien om succes og fiasko i en dekadent verden i Paris for omkring 120 år siden." (Jacob Wendt Jensen)

 • Jyllands-Posten

  "'Danserinden' bæres af de utrolig smukke dansescener, der er som skabt til filmmediet [...] Det er dramaet i sig selv desværre ikke." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "En intens og visuelt storslået fortælling om et særpræget menneskes kampe." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Sangerinden Soko lægger tragisk tyngde i arbejdsportrættet, og det er ikke kun en gimmick at caste 19-årige Lily-Rose Depp [...] som den unge Isadora Duncan, der har en mere solfuld psyke." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tv udbydere

Jeg er helt vil med denne film. Godt håndværk simpelthen.

Mvh
Mikkel Nielsen

Tim

En virkelig dramatisk film, men på sin vis og romantisk. Der er langt mellem de gode film i kategorien drama, så keep op the good work.

Mvh
Tim Petersson
https://www.spumanti.dk/

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.