Cookie- og Privatlivspolitik

Dancer

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
16.01.2017
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Dancer
|

Dokumentarfilmen 'Dancer' handler om den ukrainske balletdanser Sergei Polunin.

Danseren trænede i håb om at blive olympisk gymnast, dog skiftede interessen, da han kom på en balletskole i Kiev. Efterfølgende blev han som 13-årig den yngste nogensinde optaget på balletkompagniet Royal Ballet.

På vej mod toppen bliver berømmelsen en byrde frem for en gave, som leder Sergei til at flygte fra ballettens verden. Balletdanseren medvirker i en sidste optræden, som går viralt og bliver en stor succes. Men er det muligt at sige stop, når man er balletverdenens største navn?

'Dancer' viser et intimt portræt af balletdanseren gennem flere interviews med hans familie, venner og kollegaer, samt stribevis af klip fra hans optrædener på scenen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (21 votes)
5
4.5

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "... fænomenale dansescener og maksimal identifikation i historien om geniet i det gyldne bur." (Jacob Wendt Jensen)

  • Politiken

    "Den oscarnominerede dokumentarfilminstruktør Steven Cantor, [...] har kastet sig over det unge, ukrainskfødte balletvidunder og gør det med en sikker hånd og en evne til at åbne historien op ..." (Kristoffer Hegnsvad)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.