Cookie- og Privatlivspolitik

Dance Flick

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
25.09.2009
| |
1 time 24 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Dance Flick
|

'Dance Flick' er en spoof-film i stil med 'Scary Movie'.

Denne gang kommer moderne danse-klassikere som 'Fame' (1980), 'Flashdance' (1983) og 'Save the Last Dance' (2001) under kærlig behandling. 

Mød Megan, der har opgivet balletten på grund af sin mors død, teenagemoderen Charity, der fødte sit barn på dansegulvet; Thomas, der kan gadens rytmer, og hvis hjerte banker for Megan, og alle de skrappe fyre og tøser, som flasher deres seje attituder på dansegulvet mellem (bogstavelig talt) halsbrækkende akrobatik.

De har en tragisk fortid, de kommer fra den forkerte side af gaden. Men de er unge og de har musikken – og når de finder dansen, springer de ud på gaderne, finder glæden og går en strålende karriere i møde.

Først skal de dog lige af med den tragiske bagage: moderens død, en teenagefødsel, kriminalitet, gæld – og en truende gangster, der har sat temmelig mange penge i de "danse-battles", som de unge samles om.

Det er brødrene Wayans, der har skrevet og instrueret 'Dance Flick', og som sædvanlig er intet helligt.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (142 votes)
4.5
1.3

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... mage til plat, totalt talentløst og usjov film skal man lede længe efter." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "Hvis du kan lide 'Scary Movie'-serien, så findes der værre måder at bruge halvanden time, hvis ikke, så hold dig langt væk." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... er så ubehjælpsom, at den nærmest er en parodi på en parodi. Den farer klodset og nærmest desperat overgearet rundt i forsøget på at være sjov, men træder hele tiden sig selv over fødderne, fuldstændig ude af takt med alt, hvad der hedder humor og charme." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "Ophavsmændene er Wayans-familien... De skal krediteres for deres fandenivoldskhed og hittepåsomhed. De kender deres filmhistorie, og det er halvvejs morsomt at gætte med på hvilken film, der parodieres. Hvis man altså elsker dansefilm." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "'Dance Flick' er ikke nær så sjov som de bedste 'Scary Movie'-film og ikke engang på højde med de dårligste. Som dansespoof betragtet noget af en fuser i et surt skridtbind." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mario

alt for plat. jeger til platte humor. men den film., faldt jeg næsten isøvn over :(. lort lort lort

Josephine

Dance Flick er så Latterlig !!
-men når man har en syg humor er den RØV sov xD
Vi var tre grupper på to inde i biograffen og vi 6 prsoner var flade af grin !!

Så kan du grine af ALT så se den xD

Sørenuser/16166

Hold da kæft en dårlig film, har aldrig set en dårligere film... Jeg kunne simpelthen ikke se den færdig, har ellers godt kunne lide Scary Movie, men det her er bare for plat...

Miss-94user/400707

. Altså den ser ret sjov ud på nogle punkter, men den er sikkert plat. Jeg tror altså også at de har vist alle de sjove klip i traileren. Jeg venter til den kommer på DVD :D

andersuser/38590

den ser da god ud hey

haoyunuser/12716

den var bare syg dårlig og latterlig. sad og ventede på den ville slutte.
den var ikk det værd at betalle 80 kr for.

Maj-Britt

Jeg vil godt indrømme at den er lidt plat, men den er sjov. Og den er underholdene! Jeg synes den var mega nice. Og hvis man er til sjove film, skal man helt klart se denne her :D

Charlotteuser/142175

den ser sjov ud men den er og så lidt plat i nogle af vitserne

Anne

Det er simpelthen den dårligste film, jeg længe har set, den er slet ikke sjov eller noget. Jeg vil ikke anbefalde at nogen ser den!

Sámaluser/760260

Kan du lide denne film, så har du hjerneskade.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.