Cookie- og Privatlivspolitik

Daisy Diamond

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
23.11.2007
| |
1 time 39 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Daisy Diamond
|

'Daisy Diamond' er historien om en ung kvinde, der lærer kærligheden at kende. Ikke den egoistiske, selvcentrerede kærlighed – men den opofrende kærlighed, som en forældre må have til sit barn.

Annas dilemma er, at hun er splittet mellem sit egoistiske ønske om selv at blive elsket og mellem kravet om at elske sit barn. På grund af hendes skrøbelige sind er hun ikke i stand til at ofre sig for sit barn, men er drevet af sit eget behov for at blive accepteret.

'Daisy Diamond' er en kærlighedshistorie om en forældre, der skal finde evnen til at elske sit eget barn.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
4.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anitauser/1015789

"Daisy Diamond" er en både grum og grim film. Grum fordi den skræller al huden af og går efter knoglerne på sine måbende tilskuere, grim fordi den fra ende til anden er trøstesløst deprimerende, grå og larmende stille, så angsten efterhånden trænger gennem filmlærredet og lægger sig som en rædselsvækkende dyne. 

Stahos og Peter Asmussens historie er ikke for sarte sjæle: en ung svensk skuespillerinde forsøger forgæves at skaffe sig blot en lille rolle i et teaterstykke eller på film, men gang på gang bliver hun kynisk afvist - som oftest fordi hendes lille spæde datter vræler i baggrunden. 

Barnets vrælen bliver stadigt mere hæmmende for skuespillerinden, og filmen tager en drastisk drejning, der bliver begyndelsen til en lang, sej og sikker vej mod afgrundens rungende tomhed. 

Shandrill

Noomi Rapace spiller eminent, men jeg kan ikke identificere mig med hendes rolle og filmen kommer aldrig under huden. Jeg havde forvendte mig mere af filmen, da den havde fået 5 hjerter af Politikens anmeldelser, men selve dilemmaet Anna står, i når aldrig at røre mig gennem filmen. Babyens gråd gennem den første del af filmen, irritere mig bare, men giver mig ingen forståelse for Annas desperation og den videre udvikling, der sker med Anna, synes jeg ikke er realisitisk.

Filmen bliver aldrig vedkommen og jeg efterlades med en lidt flad fornemmelse.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.