Cookie- og Privatlivspolitik

Da Vinci Mysteriet

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
19.05.2006
| |
2 timer 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Da Vinci Code
|

Thrilleren 'Da Vinci Mysteriet' handler om professoren Robert Langdon, der bliver involveret i et mord på Louvre i Paris, som resulterer i en hæsblæsende jagt på historiske hemmeligheder.

Dan Browns 'Da Vinci Mysteriet' er én af vor tids mest læste, omtalte og populære romaner der nu er blevet filmatiseret af Ron Howard. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (81 votes)
4.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

DA VINCI MYSTERIET ville gå over I historie som noget af det bedste.
Om det er så fra bøgerne eller film må folk selv mene.

kenneth@backpackerplanet.comuser/1378093

Jeg var vild med bogen og var derfor meget spændt på filmen.

Filmen lykkes relativt godt - og det var absolut en god oplevelse.

Mikkel Poulsen

Filmen er meget mere underholdende med 25 min ekstra scener som jeg har på Blu-ray ligesom med Angels & Demons extended edition!! Jeg håber på at Inferno kommer med extended edition engang på Blu-ray til Februar - Marts 2017!

Frederik

Elsker virkelig denne film har set den ca. 5 gange og hver gang forbavses jeg over hvor fantastisk veludført en film den er.
Filmen har et fedt plot, gode skuespiller prestationer og et tempo der gør at man ikke har tid til at holde pauser undervejs.

Mikkel Poulsen

Begynder optagelserne til Dan Brown's normal 4 roman, men film nr 3 Inferno og den er sat til udgivelse Oktober 2016 måske før hen i Maj 2016 ligesom med de forrige. Nøj hvor jeg glæder mig

Nikolaj

Desværre.

Jacob

En amerikansk forsker i symboler, tegn og skjulte budskaber hvirvles ind i et net af intriger og mørke hemmeligheder, hvor vores syn på kristendommen vil vendes på hovedet. Dan Brown skabte en fantastisk bestseller, og at bringe historien op på det hvide lærred burde være en smal sag, men det hele virker langtrukkent og tørt, og jeg mener ikke at det er Tom Hanks mest glorværdige rolle.

Philip

Efter at have læst bogen, så jeg meget frem til filmen og jeg fik indfriet alle mine forventninger.
Filmen indeholder så meget historie, at det derfor kun er perfekt at filmen varer 2,5 time og man er på intet tidspunkt ikke underholdt.
Uanset om det er spændingen, skuespillerne eller jagten på "Den Hellige Gral", så lykkes det instruktøren at få publikum med ind i handlingen.
Tom Hanks gør et godt stykke arbejde med Robert Langdon og det at Audrey Tautou & Ian McKellen er med i filmen gør den bare endnu bedre.

Helene

Jeg kan ikke huske at have set så dårlig en film før. En film, der gør folk dummere end de er i forvejen ved at blande historiske fakta med vrøvl. Det kunne jo været blevet til en sjov film, hvor man havde tematiseret om Maria Magdalena var Jesus kone uden de her brutale og syge scener blandet med historieforfalskning. Filmen var nærmest til at brække sig over. Jeg ville have slukket i løbet af 10 minutter, men spolede filmen igennem for at se, hvad det er, så mange falder i svime over af begejstring.
Jeg holder sandelig af kritisk kirkehistorie, men ikke af latterlig forfalskning.

Line FS

Jeg har kun meget få gange i mit liv faldet i søvn under en film, og det gjorde jeg sgu under denne. Jeg elsker Dan Brown, han er en af mine yndlings forfattere. Men synes sgu ikke de har gjort det særlig godt.
Det er HELT galt med Tom Hanks som Robert Langdon... Det stopper aldrig med at irritere mig!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.