Centervagt

Censur Alle
10. Jun 2021
85 min
Nordisk Film
Centervagt
Billede
(© Nordisk Film)
Centervagt plakat
(© Nordisk Film)
2.6 / 6
Brugere (10)
1.2 / 6
Medier (6)
Bedøm selv filmen:

Den danske komedie 'Centervagt' handler om sikkerhedsvagterne Glen og MC, der arbejder for et skrantende shoppingcenter. 

Kunderne vil hellere købe deres varer på nettet trods den ene tilbudskampagne efter den anden, og chefen må derfor træffe en svær beslutning... eller rettere, chefen må få Glen og MC til at træffe en svær beslutning om, hvem af de to skal miste deres job.

Glen er hemmeligt forelsket i MC og er bange for, at de to aldrig vil se hinanden igen, hvis en af dem forlader jobbet. Han foreslår derfor, at de sammen stjæler fra en af centrets egne butikker for at bevise, at centervagter altså ikke kan undværes.

Planen går forrygende, og de to sikkerhedsvagter har det sjovere end nogensinde før, indtil centerchefen vælger at ansætte den selvsikre supervagt Patrick, der skal hjælpe med at fange tyven.

'Centervagt' har komiker Rune Klan i hovedrollen og instrueres af Rasmus Heide, der har stået bag andre populære folkekomedier som Blå mænd, Alle for-filmene og Julefrokosten. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

2,6

10 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: