Vind biografbilletter hver uge

Cutterhead

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en ildevarslende og realistisk grundstemning og indeholder en meget barsk og intens fremstilling af en livstruende situation under klaustrofobiske og isolerede forhold. I adskillige scener må filmens figurer kæmpe for at overleve under håbløse omstændigheder og forholde sig til angsten for, at det ikke vil lykkes. I flere scener af længere varighed gennemgår figurer intense smerter og stor dødsangst, og der indgår også scener, hvor personer mister livet under voldsomme forhold. På grund af filmens realistiske og dvælende fremstilling af angst, smerter og død, vurderes filmen at kunne virke skræmmende på børn under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
21.03.2019
| |
1 time 24 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Cutterhead
|

Filmen 'Cutterhead' handler om PR-medarbejderen Rie, som bliver spærret inde i et trykkammer 20 meter under jorden med den kroatiske borebisse Ivo og Bharan fra Eritrea.

Rie er på besøg i en tunnelboremaskine under Københavns gader for at undersøge det europæiske samarbejde i metrobyggeriet, da hun bliver spærret inde.

Thrilleren portrætterer hvordan de indespærrede må lægge sine liv og kroppe i hinandens hænder i det klaustrofobiske borehoved på trods af forskellige verdensopfattelser.

Mere omtale af 'Cutterhead' følger...

Skal du se Cutterhead?
(18 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.