Cookie- og Privatlivspolitik

Crimes of the Future

Tilladt for børn over 15 år
Filmen er ikke aldersvurderet af Medierådet for Børn og Unge og den har derfor fået tildelt aldersmærket 'Tilladt for børn fra 15 år'.

Se mere på medierådet.dk
01.12.2022
| |
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Crimes of the Future
|
Billetter

I 'Crimes of the Future' spiller Viggo Mortensen, Leá Seydoux og Kristin Stewart de tre hovedroller i en film instrueret af David Cronenberg.

I den ikke så fjerne fremtid lærer menneskeheden at tilpasse sig sine syntetiske omgivelser. Denne udvikling flytter mennesker ud over deres naturlige tilstand og ind i en metamorfose, der ændrer deres biologiske sammensætning.

Mens nogle omfavner transhumanismens grænseløse potentiale, forsøger andre at overvåge det. Uanset hvad, så spreder 'Accelerated Evolution Syndrome' sig hurtigt.

Saul Tenser er en elsket performancekunstner, der har omfavnet Accelerated Evolution Syndrome og vokset nye og uventede organer i sin krop. Sammen med sin partner Caprice har Tenser forvandlet fjernelsen af ​​disse organer til et skue, som hans loyale tilhængere kan beundre i realtidsteater.

Instruktøren David Cronenberg har et CV fyldt med kropssjaskede film. Tænk på bl.a. ScannersVideodrome og ikke mindst The Fly med Jeff Goldblum.

I nyere tid har filmskaberen arbejdet sammen med Viggo Mortensen på A History of ViolenceEastern Promises og A Dangerous Method. Dermed er 'Crimes of the Future' det fjerde samarbejde mellem de to.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
5.1
4.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Viggo Mortensen satser hårdt og er et trækplaster i David Cronenbergs 'Crimes of the Future', som er instruktørens første film i otte år." (Kristian Lindberg)

 • Børsen

  "Mortensen formår med lethed at sætte krop til Cronenbergs vision. Han virker træt og eftertænksom på den helt rigtige måde i sit job som grænseoverskridende performancekunstner." (Michael Solgaard)

 • Filmmagasinet Ekko

  "Men der er stadig ingen, der laver film som David Cronenberg. Selv en ikke helt vellykket film som 'Crimes of the Future' sætter det meste moderne kunstfilmhorror til vægs." (Flemming Kaspersen)

 • Information

  "79-årige David Cronenberg har taget sig god tid – otte år – til at finde sit gamle jeg. Og det er lykkedes. For fans af den canadiske instruktør og manuskriptforfatters skelsættende body horror-film er der godt nyt med hans fremragende 'Crimes of The Future'." (Ralf Christensen)

 • Kristeligt Dagblad

  "'Crimes of the Future' er bestemt ikke en film for alle. Og da først den har lanceret sit fremtidsunivers, har den svært ved at finde på nye idéer. Men for dem, der holder af de sjældne film, hvor en kringlet hjerne får lov at lege løs uden nogen form for forbehold, er den et must." (Per Juul Carlsen)

 • Soundvenue

  "Den allersidste scene står som et uforglemmeligt højdepunkt i filmåret: Et ekstatisk øjeblik, der ikke bare fuldbyrder Cronenbergs værk, men også kan ses som en kulmination på hans kreative parløb med Viggo Mortensen..." (Jakob Freudendal)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.