Cookie- og Privatlivspolitik

Crash

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
12.08.2005
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Crash
|

'Crash' er en tankevækkende og udfordrende fortælling, der stiller sig provokerende an overfor de komplekse raceproblemer i samtidens USA.

Et urbant drama, der i et mosaikmønster dykker hovedkuls ned i Los Angeles’ etniske smeltedigel og følger et broget persongalleri i deres kamp for at overvinde små og store tragedier i en hverdag efter 11. september.

Alle frygter alle, og gråzonen mellem sort og hvid, offer og forbryder, bliver stadigt mere udflydende.

'Crash' vandt bl.a. Oscar for årets bedste film og har et væld af kendte skuespillere på rollelisten herunder: Sandra Bullock, Don Cheadle og Matt Dillon.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (46 votes)
4.1
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Jo bevares det er en fin film, men ligefrem en Oscar-vinder film det forstår jeg så ikke .
Men en film der på mange måder minder om en verden man desværre ser og høre om til hverdag , godt skuespil af dem allesammen.

Nikolaj

Crash er absolut ikke dårlig, men den fortjener overhovedet ikke en Oscar for bedste film!

Den første lange del af filmen skal man opleve den ene racistiske scene efter den anden, og man føler lidt der er lidt for mange af dem. Plottet med at alle karaktererne på en eller anden måde har effekt på hinanden fungerer kun halvdelen af tiden. Det gør at plottet til tider kan overraske, men også være gennemskueligt!

Crash leverer en stærk slutning, der godt kan give et sug i maven, som jeg derfor vil rose

alexander

der er især en scene som bliver vist her på siden.. som for mig til at tude som en lille møgunge der ikke må få noget slik i netto :)

Frank

Dårlig film

S. Rico

I USA mente man at det var årets bedste film og honorerede den med den mest prestigefyldte Oscar. Det var en skandale, at den pris ikke gik til Brokeback Mountain. Crash er da fin nok, men der findes langt bedre ”mange skæbner støder sammen” film derude.

Wayne

Når det er bedst. Filmen fik fortjent en Oscar for bedste film. Tankevækkende, og udtænkt. Afgjort værd at se. Holder usårlighedskappen?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.