Cookie- og Privatlivspolitik

Crank: High Voltage

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
01.07.2009
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Crank: High Voltage
|
Jason Statham er tilbage som Chev i 'Crank: High Voltage'. 

Hans nærmest usårlige hjerte er blevet bortopereret, mens han lå i coma, og er blevet erstattet med en batteridrevet pacemaker, der kræver regelmæssige elektriske stød for at fungere efter hensigten.

Efter en hårrejsende flugt fra sine tilfangetagere er Chev på flugt igen; denne gang fra både en karismatisk, mexicansk gangsterboss (Clifton Collins, Jr.) og de kinesiske Triader, ledet af den livsfarlige, 100 år gamle leder Poon Dong (David Carradine).

Chev finder sammen med sin ex-kæreste, Eve (Amy Smart), der så småt er begyndt at forstå, hvad hans arbejde går ud på. Det gør ham mere end klar til at få sit eget hjerte tilbage samt hævne sig på dem, der huggede det.

'Crank: High Voltage' byder på en vild jagt gennem Los Angeles, hvor alle kneb gælder, hvis Chev skal leve længe nok til at opleve endnu en dag.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (61 votes)
3.7
3

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det er naturligvis urealistisk og fuldstændig over the top, hvilket også er meningen. Hele filmen er en slags hyldest til 1970ernes exploitation-film, tilsat firsernes strømlinethed, halvfemsernes ironi og stort set alle nutidens klippeteknikker. Og løjerlighederne er ikke helt uden en vis portion charme og humor, hvilket viser, at lort med lort på godt alligevel kan blive til en hel lille kage af energi. Også selv om der er mange ting ikke at kunne lide ved filmen." (Ann Lind Andersen) ()

 • Ekstra Bladet

  "... den ene mere udpenslede voldscene efter den anden, effektivt afleveret med hæsblæsende tempo og svimlende klipning." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Instruktør og manuskriptforfatterparret Mark Neveldine og Brian Taylor er gået i en lang bue uden om begrebet den gode smag. I stedet har de fyret den af, som befandt de sig i en konstant orgastisk rablende vild og vanvittig rus." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "Tåbelighederne, de dårlige jokes og de bare damer står i kø for at komme til her. Faktisk er alt doblet op i forhold til den første film. Men på underlig vis virker det, fordi filmen aldrig påstår, at den vil andet end underholde, og skyder enhver form for subtilitet ned med den størst tænkelige kanon." (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Hynne

Jeg synes den er vild god

Frank

Dårlig film

Wayne

Kører videre i sporet fra den første - men her bare totalt uden hæmninger, og det gør at den ender med at køre helt af sporet. Synd.

Nogenuser/12232

det er en god efterfølger med den anden var bedre

evauser/225061

Den er slet ikke ligeså god som de andre, men plottet er sjov. Der er både en hot fyr og kvinde med samt masser af action.

Karinauser/431798

Ikke helt på højde med 1'eren og realismen i historien skal slet ikke op til overvejelse. Men det er underholdende og sjovt! Fed action og Statham når han er i sit es.

Wolverine

Selvom man tvilvsomt kunne kalde den føreste Crank fil særlig realistisk så ødelægger den her den sidste rest af ordet der var tilbage.
der er da nogle ok scener ja men historiemæssigt er den tyndere end sin forgænger. jeg kan kun antage Jason Statham enten har fået en forbandet masse penge eller haft det sjovt under optagelserne af den første for tage plottet seriøst kan man ikke ligefrem.

kenniuser/429239

hej, jeg har set den film, så den hos en kammerat som har fået den fra USA og jeg vil sige at den er slet ikke værd at se. 1eren er rigtig fed men den her er en virkelig skuffelse, så jeg vil stærkt anbefale at i ikke ser den for det er direkte pengene ud af vinduet.

Wolverine

Helt enig!
fatter ikke hvordan man kunne læsemanuskritet som skuespiller og tænke...tjoden er fin

Ardimon

1 eren er fænomenal god. Så den skal ses! Forøvrigt har Mike Patton lavet soundtrack!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.