Cookie- og Privatlivspolitik

CPH PIX 2010 - Kick-Ass

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 57 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
11-årige piger, der bander som sømænd og likviderer forbrydere i ét væk, er ikke hverdagskost på film - og da slet i det græsplænepæne USA. Men instruktøren Matthew Vaughn, som gav os de genreforfriskende 'Stardust' og 'Layer Cake', har sat sig for at lade hånt om moralens filmforskrækkede vagthunde og har lavet et festfyrværkeri af en grovflabet "superhelte"-film. Bid dog mærke i citationstegnet, for i 'Kick-Ass' har hverken helte eller skurke superkræfter. Ligesom den mere afdæmpede 'Defendor' og 'The Invisible Woman', der også vises på PIX i år, så er dette et anderledes tag på tegneseriernes maskerede selvtægtsmænd. I 'Kick-Ass' møder vi nemlig den unge Dave, der i håbet om at imponere omverdenen beslutter sig for at klæde sig ud og bekæmpe samfundets bærme. Det er dog lettere sagt end gjort, når man bare er en hormonfyldt, kikset teenageknægt i en dykkerdragt - som Peter Parker uden edderkoppekræfter. Heldigvis får han hjælp af den 11-årige tøs, Hit Girl, og hendes maskerede hævner af en far, Big Daddy (spillet af en hylende morsom Nicholas Cage). Der er hermed garanteret en hæsblæsende nat.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (22 votes)
5.1
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Sjov og genial er to ord som kan beskrive den sindssyge film. Da jeg skulle se første gang troede jeg det ville være noget rigtig idiotisk, men jeg blev bare fanget af historien. Masser af fede karakter også. Det er bare en mega fed film.

Wayne

Jeg har ikke grinet så højt, og så længe i en biograf i mange år. Det lyder vanvittigt at en film som er så voldelig kan være så sjov.

Men at se en lille pige slå voksne mænd ihjel, som om det bare var en leg er så vanvittigt at det er sjovt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.