Cookie- og Privatlivspolitik

Cowboy, indianer og hest - filmen

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
30.06.2011
| |
1 time 15 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Panique au village
|

"Hest! Hest!", skriger Cowboy med amerikansk accent og skinger falset. Hest er til klavertimer med  sin udkårne, og Indianer planlægger et surprise party i anledning af Hests fødselsdag.

Den belgiske kultserie 'Cowboy, indianer og hest' har fundet vej til det store lærred, og det er den ikke blevet mindre genial og hysterisk af. De karakteristiske dukker, der ligner barndommens bondegårdsdyr, hvis balance bevares ved hjælp af en effektfuld plade under fødderne, inviterer indenfor til en skør, skør verden.

Det begynder allerede at gå galt, da Cowboy og Indianer skal bestille Hests fødselsdagsgave via et smart online-firma. Men kaffebakken placeres uheldigt, og de 50 mursten, som deres kære ven skulle have haft, bliver til 50 millioner, og så er der i den grad panik i byen. Ikke uden grund er den mest sagte replik i filmen: "Oh no!"

'Cowboy, indianer og hest' er tegnefilm på speed, og instruktørernes uforlignelige evne til at kombinere det barnligt uskyldige med grotesk absurditet in mente, garanterer vi for, at du aldrig har set noget lignende.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (75 votes)
5
4.3

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Animationsfilmen er mest for større børn, og dem der kan lide en stor dosis anarki i deres animation. Er du lidt af en nørd med dukkeanimation, er det hele vejen igennem livgivende at se, hvordan de små stive figurer bliver bøjet, så de passer ind i historien." (Jacob Wendt Jensen)

  • Politiken

    "...mangler i mine øjne/ører pusterum og stillestunder som kontrast til stemningen af børnefødselsdag på sukkerchok." (Søren Vinterberg)

  • Jyllands-Posten

    "...brugen af de enkle, stillestående figurer (er) særdeles opfindsom, og instruktørparret formår i forbløffende grad at give dem udtryk og personlighed. Dialogens tørre humor er ligeledes ofte ret herlig, uanset den lidt skingre fordanskning." (Jakob Levinsen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Egentlig er der ikke så meget at skrive, for der er hverken hoved eller hale i galskaben.

Det skal bare ses og opleves.

Mikroloususer/10099

Haha, jeg har lige set traileren - og griner allerede!! :D

Ulrik

Hvis man vil se en anderledes film denne sommer, så bør det være den her,

Cecilie

2 ord: Genialt koncept!

Freakerz

Den film, SKAL bare ses. Har selv DVD'en med de 20 episoder.

At der så bliver lavet en storfilm, det var lige hvad der manglede :D

Bobo

1000 tak for en fantastisk sjov film! Kan helt klart anbefales til folk med sort humor! Desværre var det kun mig og min veninde i biografen så det var lidt skummelt... Underligt da det var på præmiere dagen. Se den hvis du også elsker serien!!!

Aleksandra

Jeg så filmen for flere måneder siden, og kan ikke andet end at anbefale den :D Den lever op til afsnittene, og er mere skør end før. Der er absolut ingen rød tråd i filmen, og det er bare fantastisk :D Manuskriptforfatterne, har mere eller mindre bare tænkt "Everything Goes!" , der er intet der er blevet sorteret fra. GLÆD JER!

Graffuser/801250

Jeg har som mange andre også opdaget denne serie på DR kanalen "RamaSjang" og blev øjeblikkeligt forelsket i den underlige humør og simple opstilling.
Jeg glæder mig pinligt meget til at se filmen og kan allerede sige nu, at jeg køber filmen idét den udkommer på dansk.

Lukasuser/526558

Nøjjj jeg kan ikke vente :P Alle gode film kommer vist i juni i år!

PS
Elsker serien.

SNorup

jeg har set mange afsnit på Rama Sjang god serie men der er ikke så mange

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.