Cookie- og Privatlivspolitik

Copshop

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en dramatisk, dyster og truende grundstemning. Den indeholder mange voldsomme og blodige scener med slåskampe, skud og brutale drab. Flere scener er langvarige og blodigt udpenslede. Da fortællingen også indeholder humor, og da hovedpersonerne er relativt ufølsomme og distancerede i forhold til volden og hinanden, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 11-15, og den får derfor en 15års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
04.11.2021
| |
1 time 48 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Copshop
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Actionfilmen 'Copshop' handler om svindleren Teddy Murretto, der tror, at han kan snyde lejemorderen Bob Viddick ved at lade sig anholde.

Men da Viddick ender bag tremmer i det samme fængsel, er en konfrontation uundgåelig. En overraskelse venter dog, da en konkurrerende snigmorder også dukker op på politistationen.

Et dødeligt trekantsdrama er under opsejling og midt i det hele står en kvindelig betjent.

'Copshop' har Gerard Butler i en af de bærende roller. Stjernen vil man bl.a. kende fra andre actionfilm som Olympus Has FallenLondon Has Fallen og Angel Has Fallen, videre til GeostormDen of Thieves og 300.
 
Filmens instruktør og medforfatter Joe Carnahan har tidligere leveret action med film som The A-TeamThe Grey og Smokin' Aces, mens han i 2020 var aktuel med Boss Level, der havde Frank Grillo i hovedrollen, som også optræder i denne film.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (5 votes)
3
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "'Copshop' er et skridt ned for Joe Carnahan, der var god med sin 'Narc'. Til gengæld er den to skridt op for Gerard Butler, der har været med i mange helt ligegyldige film." (Jacob Wendt Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bryllup

Filmen kan sagtens anbefales, men der er bedre actionfilm derude :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.