Cookie- og Privatlivspolitik

Contact (1997)

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 24 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Contact
|

I science fiction-filmen 'Contact' har Ellie Arroway viet sit liv til at søge efter intelligent liv på andre planeter. En dag modtager hun et signal fra det ydre rum. Det viser sig at være en tegning over et intergalaktisk rumfartøj med plads til ét menneske.

Ellie må kæmpe for sin retmæssige position, som leder af de videnskabelige undersøgelser - og for at blive valgt som den, der skal rejse med maskinen.

Samtidig indhentes hun af fortiden i skikkelse af Palmer Joss, der nu arbejder som en af præsidentens rådgivere. Han har tænkt sig at gøre alt for, at hun ikke kommer af sted.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (19 votes)
3.9
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camie

”If we are alone in the univers, it sure seems like an awful waste of space”

Som beskrevet tidligere så handler filmen primært om søgen efter intelligent liv i rummet, men der er meget mere i filmen end som så.

Jeg har set den flere gange og bliver hver gang imponeret over hvordan Ellie går fra at være den ærketypiske videnskabsmand/kvinde, som sværger til at alt skal kunne bevises og at religion bare er en undskyldning for at kunne ”forklare det uforklarlige”, til at måtte indse at ikke alting kan beskrives med matematiske ligninger.

Robert Zemeckis formår på en helt fantastisk måde at beskrive videnskab og religion som to sider af samme sag. Læg der oven i den helt igennem fænomenale præstation af Jodie Foster og du står med en film som absolut skal ses.

Wayne

om det gammelkendte tema - findes der andre intelligente ude i rummet. Jodie Foster spiller som sædvanlig glimrende.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.