Cookie- og Privatlivspolitik

Constantine

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
24.02.2005
| |
2 timer 1 minut (ekskl. reklamer og trailers)
|
Constantine
|

Den respektløse detektiv John Constantine har bogstaveligt talt været i Helvede og tilbage igen!Hans speciale er overnaturlige mysterier og væsener.Da politikvinden Angela Dodsons tvillingesøster tilsyneladende begår selvmord, søger Angela hjælp hos John Constantine. Hun mener, der ligger en forbrydelse bag, og at hendes søster aldrig ville begå selvmord.Deres undersøgelser bringer dem til en skjult verden af dæmoner og engle, der eksisterer lige under Los Angeles´ overflade.Men hvad er det, der gør Constantine i stand til at forhandle med repræsentanter fra både Helvedet og Himmelen?

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (19 votes)
4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Carinauser/1046295

Keanu er altid dejlig at se på. Og selvom det måske ikke er den bedste film i verdenshistorien er den pokkers godt lavet og himmelsk underholdende. En personlig favorit som bør ses med jævne mellemrum mellem de to verdener. For når du først er død er det måske for sent. Og ikke alle får en ny chance eller lov til at komme igen. Satser på at 'here is Johnny ;->

Frank

God film

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Wayne

Masser af specialeffekter, løfter denne film om kampen mellem det gode og det onde. Ærkeenglen Gabriel er ikke helt så rar som man skulle tro. Kenau Reeves i sin bedste rolle siden Matrix.

S. Rico

Der er lavet utallige film, hvor djævler og engler kommer ned på Jorden og laver ravage. Der er dem, hvor små piger eller drenge bliver besat, der er dem, hvor budbringeren fra oven "informerer" om Jordens undergang, og så er der et par stykker om faldne engler.

Men Constantine er alligevel original. For den sprudler af fantasi og en historie, der siger spar to. Læn dem tilbage og nyd dette orgie i totalt langt ude opgør mellem det onde og det "gode" - eller rettere sagt "knap så onde" - for der er ingen i denne historie, som er helt rene i kanten...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.