Cookie- og Privatlivspolitik

Conan the Barbarian

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
18.08.2011
| |
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Conan the Barbarian
|

Mægtig, muskuløs og manisk. Den barbariske kriger Conan er det hele. I 'Conan the Barbarian' er han ude for at hævne sin fars død og nedslagtningen af hans landsby Cimmerias beboere.

Conans hævntogt fører ham til kampe mod kæmpemæssige rivaler, glubske monstre og umulige odds, mens det går op for ham, at han er den eneste, der kan redde landet Hyboria fra undergang.

’Conan the Barbarian’ blev filmatiseret med Arnold Schwarzenegger i 1982. I denne nye film spilles karakteren af Jason Momoa (tv-serierne ’Baywatch’ og ’Stargate: Atlantis’).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (68 votes)
3.5
3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Jyllands-Posten

  "Tomme tønder buldrer mest, siger ordsproget, og 'Conan the Barbarian' er lutter tomme tønder - massevis, men selv tomme tønder kan designes flot og kreativt. Det er tilfældet her, selv om man efterhånden reagerer ret blasert og skuldertrækkende på alle de computer-styrede fiksfakserier." (Johs. H. Christensen)

 • Berlingske

  "... leverer hvad en barbar-film skal; masser af action og en helt, der ser godt ud i bar overkrop." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... man skal til tider holde godt fast i biografstolens armlæn for ikke at skvatte ud under de stramtklippede 3D-actionscener. Kort fortalt: Conan anno 2011 leverer varen." (Henning Høeg)

 • Politiken

  "... skidtet mangler stil og sjæl." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Marcus Nispels nye film er i 3D og dyrker en højnet, hård realisme, der fungerer nogenlunde (og ligner Ridley Scotts 'Gladiator') i begyndelsen. Siden bliver plot, dialog og karakterer så generiske, at man bare venter på slutningen." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Conan har aldrig været særlig dyb - det samme gjaldt da Arnold spillede rollen. Filmen er visuelt godt lavet, og selvfølgelig primitiv - den forgår i en primitiv tid.

S. Rico

Det positive er, at det er ganske flot rent visuelt. Og skuespillerne leverer en hæderlig præstation under de givne forudsætninger. Det negative er: alt det andet.

Historien er total kliche agtig bygget op. Filmen tager sig selv alt for seriøst. Dvs. ingen humor overhovedet. Ingen indlevelse. Kun en masse action scener, som keder en ihjel.

Klaus

"Conan" er hverken rædselsfuld eller glimrende - den er blot middelmådig.

Frank

Dårlig film

The Movie

Alle jer andre tabere der ikke kunne lide filmen er bare fordi de er misundelige på hans muskler, så derfor hader i filmen. Men i hvert fald den har det en god krigs film skal have!!

Samueluser/14193

Traileren minder alt for meget om den nye clash of the titans.
Den bliver sikkert også lige så elendig

alexander

for det første.. drop 3d! der er ingen effekt, ingen ting der flyver i hovedet på dig.. det er kort sagt for at tjene penge!!

for det andet så kan den her film slet ikke måle sig med 300, 300 var epic!!
conan er episk-lort

det er den dårligste film jeg har set i år (og jeg har set en del)

så find den på nettet og spar de penge, de fortjener sku ikke at tjene på sådan noget lort!

Peter

Begyndte egentlig ok med Conans barndom, med er 15 minutter er det også helt slut, og bare gentagende drab på fjenderne, man ved hele tiden hvem der vinder. Der er ingen flirt med kvinderne, ingen humor eller glimt i øjet, så man identificerer sig med Conan, synes ellers traileren virkede lovede som en blanding af Braveheart og Mad Max. Min dårligste biooplevelse i 2011.

Nichlas

Jeg blev lidt skuffet. Der var mere Herkules over ham end Conan. Jason Momoa spillede kanon i Game of Thrones, og lignede mere end barbar der end i filmen - mere attitude end fuld af ord. Men man kan jo kun bebrejde instruktøren for dét.

Og kamp scenerne var lidt spændings løse til tider. De svarede til, at hvis han var imod en kæmpe, gik han imod hænderne, når han ligeså let kunne få ramt på hovedet. Og når man så kom til den sidste kamp, peakede den aldrig rigtigt.

Jeg fortrækker også historien i Arnold's Conan film, end den her. Men den er klart værd af se, pågrund af Jason, men er ikke en jeg behøver at se igen på dvd/br.

kai

total 300

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.