/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Comeback

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en humoristisk grundstemning. Den indeholder dog en del dramatiske scener med mennesker der græder, skændes og kommer i håndgemæng. I flere scener ses fulde voksne der taler og opfører sig grænseoverskridende overfor unge piger. I en scene ses en pige der får skiftet en blodig forbinding, mens hun græder af smerte. Det vurderes at scener som disse vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
06.08.2015
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Comeback
|
Versioner: se alle
2D, 2D - m/danske undertekster, Babybio, Seniorbio, Særvisning
|

I filmen ’Comeback’ leder stand-up-komikeren Thomas Vang efter den opskrift, der engang fik kritikerne til at skrive begejstrede anmeldelser og publikum til at juble.

Nu består karrieren af opvarmning for mere populære komikere som fx den succesfulde Mads Andersen, hans ven og kollega der nødtvunget tager Thomas med på en danmarksturné.

Men kollegial misundelse er en ting. En anden er komplicerede familieforhold, og da Thomas uventet får sin fremmedgjorte datter, og hendes veninde, med på slæb, bliver turen gennem Danmark noget anderledes end planlagt.

Anders W. Berthelsen er drengerøven, der ikke kan finde ud af at blive voksen, og hans oprørske datter spilles af Sarah-Sofie Boussnina, som har medvirket i Fasandræberne og tv-serien ’1864’.

'Comeback', der veksler mellem komedie og far/datter-konflikter, er iscenesat af Natasha Arthy, der har instrueret Se til venstre, der er en svensker, Fighter samt afsnit af ’Forbrydelsen’ og ’Heartless’. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (130 votes)
3.8
3.2

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Sammen udgør Anders W. Berthelsen og Sarah-Sofie Boussnina et rørende makkerpar, der skiftevis skærer sig på hinandens kantede afvisninger og finder fælles fodslag i de vaklende og uprøvede roller som far og datter [...]." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "En komedie, der ikke er særlig sjov. Et feelgood-drama, der ikke bevæger os. Et comeback, der aldrig indfries." (Niels Lind Larsen)

 • Ekstra Bladet

  "[...] det er i helhedsindtrykket, at filmen falder sammen og desværre kommer til at fremstå skizofren i spændet mellem halvmunter komedie og kaloriefattigt familiedrama." (Jacob Ørsted)

 • Jyllands-Posten

  "'Comeback' er en opvisning i, hvordan man laver en vellykket skabelonfilm, en feel-good hyggespreder for de fleste." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "'Comeback' giver en fed fuckfinger til standupkomikkens bøvede heltedyrkelse og platte pikkeri, men når ikke selv et sjovere (nok) sted hen." (Katrine Hornstrup Yde)

 • Weekendavisen

  "Filmen ligner langstrakt pastiche på selvfede 90er-komedier, som ikke er morsomme mere." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

På måde en film man har ventet på, ikke noget man rigtig har set før i danske film og så aligevel.
Filmen rammer et punkt hvor man bliver nød til at tænke på andre end sig selv, stærk spil igen af Anders w Berthelsen som jeg synes er ved og blive en af vores bedste danske skuespiller vi har her hjemme , han kan få folk til at grine og se dumt ud på en scene men hans talent fejler ikke noget.

Wayne

Men bevæger sig lidt på stedet, uden rigtigt at komme videre.

Jan Engel

Klicheer er OK i det omfang de skaber gensynets glæde. Men hvis scenen med klicheen er for lang, begynder man at kede sig. Og man må heller ikke dvæle for længe i slapstick scener, som denne film også gør.

Men der er mange gode scener, og det er dejligt at se hvordan Sarah-Sofie Boussnina har udviklet sig som skuespillerinde tilbage fra ’Lærkevej’. Hun bliver bedre og bedre og skal nok ende med at blive en af de helt store danske skuespillerinder.

Det hjælper naturligvis, at hun både er køn og har en stille charme, men man får sandelig også indtrykket af, at hun arbejder samvittighedsfuldt og grundigt med sine roller.

joan

Denne film burde være lavet som en serie på zulu,som biograf film er det alt for tyndt. Da jeg så den til premieren var salen næsten tom...Desværre en fiasko...se den hjemme den er ikke en bif billet værd...

Piauser/709359

Synes det var en sød historie, og Anders W. berthelsen spiller godt med den drengede charme i rollen som den kiksede far. Og der var da flere steder jeg grinte.

Henrik

Det tog godt nok tid at få mig - og resten af salen med, men så var den der også. Ok underholdt - fin historie. Gode skuespillere - nye og ukendt som gamle og garvet

Ikke nødvendigvis en need to see - men nice to see :-)

brian

en ok film, men nok ikke en man behøver at gå i biografen for at se.

Line FS

Jeg havde forventet en plat komedie, men kom ind og så et rigtig fint seriøst komedie-drama, og det er virkelig positivt! Den er seriøs på den måde, at den ikke er sat på spidsen, den er til at identificere sig med og er troværdig hele vejen igennem. Synes filmen er interessant, og er engageret i karakterer, handling og forhold.
Den har også et rigtig fint visuelt udtryk, som jeg var rigtig glad for.

Det hele virkede i det hele taget meget veludført! Bestemt en positivt overraskelse

Maria

"Comeback" er en gennemsnitlig og jævn komedie med få sjove øjeblikke. Jeg var ikke helt solgt på historien, desværre og så er jeg også i mange øjeblikke under filmen irriteret på Anders W. Berthelsens datter, da jeg ikke bryder mig om hendes opførsel (oprørsk eller ej). ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter