Cookie- og Privatlivspolitik

Color out of Space

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
11.11.1969
| |
1 time 51 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Color out of Space
|
Versioner: se alle
Særvisning, Særvisning, Særvisning
|

Den nyeste film i rækken af Lovecraft-filmatiseringer, ‘Color out of Space’, bygger på en af forfatterens mest elskede noveller og samtidig en af dem, der har fundet vej til det hvide lærred flest gange. Den tumultariske instruktør Richard Stanley, der efter low-budget-horror-kuriositeter som ´Hardware´ og ´Dust Devil´ formåede at blive fyret fra den uheldssvangre ´The Island of Dr. Moreau´, har sat sig for at instruere Nicholas Cage. Så ved man ligesom, hvad klokken er slået!

Med The Guardians ord: Man kan elske eller hade det. Men Stanley bestræber sig på at sætte sit helt personlige aftryk efter mange år i kulden, og hans film kan meget vel være en ny kultklassiker.´

´Color Out of Space´ handler om et mystisk meteor, der slår ned i baghaven hos en landbofamilie. Resultatet er en ganske syret, moderne opdatering, der giver plads til både atmosfærisk gys, body-horror og Cage i bat shit crazy topform. Filmen var et midnight movie-hit på Sundance-festivalen og er skræmmende nok blevet relevant på ny i disse corona-tider. Bonus-info: Dit forhold til alpakaer bliver aldrig det samme igen!

´

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3 votes)
3.7
0

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.