Cookie- og Privatlivspolitik

Cloudy with a Chance of Meatballs

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
21.01.2010
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Cloudy with a Chance of Meatballs
|

'Clody with a Chance of Meatballs' (Det regner med frikadeller) er et eventyr af episke... portionsanretninger.

I filmen forsøger en videnskabsmand at løse Jordens hungersnødsproblemer. Det resulterer i, at mad en dag begynder at falde fra himlen som regn. Frikadelleregn!

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (399 votes)
4.3
3.3

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Der er skægge fjollerier undervejs, men 'Det regner med frikadeller' ender ... med at tvangsfodre sit publikum med sin ikke så nuancerede fabel om grådighed, overflod og overforbrug." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • Ekstra Bladet

  "Selv inden for eventyrets vide rammer virker det desværre lige så konstrueret, som det lyder. Karaktererne er heller ikke synderligt charmerende, tonen ret overgearet, animationen o.k. uden at være prangende, moralerne tommetykke." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "... besidder ikke samme dybde og charme som den ubestridte animationskonge: Pixar. Alligevel tilfredsstilles øjet af de bløde billeder og bøjelige figurer, alt imens det farvemættede madorgie har en bizar tiltrækningskraft." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "Figurerne er ikke uden karikeret originalitet, og fortælleenergien er overvældende, men det afsluttende madmareridt er regulært skræmmende for mindre børn." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Cathrine

Igen ser vi stilen som er blevet brugt rigtig meget til de sidste mange animationsfilm som er udkommet de sidste mange år. Jeg kommer virkelig til at tænke på Grusomme mig, når jeg ser et udklip af denne film. Men det er bestemt ikke negativt for jeg kan godt lide denne stil, den er også kommet frem i rigtig mange Disney film, og jeg syntes det er fedt at se hvordan at disse slags film har udviklet sig.
Men jeg syntes at filmen er utrolig sød og sjov. Da jeg hørte dens titel første gang tænkte jeg virkelig at “det var en latterlig film” fordi den jo sådan set er virkelig mærkelig. Jeg tænker lidt det samme som når de bliver ved med at blive de film med Cars og Planes osv. At de bare finder på et eller andet mærkeligt for at sælge noget. Jeg følte det faktisk ret længe at det var deres plan, indtil at de kom ud med 2’eren af denne film som jeg faktisk syntes er bedre end 1’eren. Dén er jeg helt vild med, men jeg ved ikke hvad jeg skal virkelig skal syntes om denne, hvis jeg skal være kritisk. Jeg elsker selv mad, og jeg blev egentlig bare mere sulten af at se denne film, dengang og når jeg sidder og tænker på det, kunne jeg virkelig godt spise nogle kødboller. Når det kommer til karakterene eller stemmer, så er jeg heller ikke vildt begejstret. Der er ikke nogen som skiller sig ret meget ud, ud over Neil Patrick Harris som lige giver en lille lyd fra sig en gammel imellem, da han spiller Flints abe, som faktisk ikke kan snakke.

Filmen er sød til børn, men jeg må sige at jeg er mere til 2’eren. Men den er da charmerende.

:-)user/328480

Ej en fantastisk sjov film. Den bringer virkelig det barnlige tilbage i en. Selvom jeg er 16 år, er det den perfekte film til en hyggeaften med tøserne. Super sød og sjov

:-)user/328480

Det er en rigtig god og sjov film, som på sin vis virker meger "barnlig" men alligevel er super sjov. En god familiefilm.

Wayne

Men masser af veloplagt humor.

Jeanetteuser/966606

Sjov og tankevækkende film for børn

Jeff

I was not impressed.

 niceuser/446455

det er en dejlig film med meget god mad vi elsker den super sjov

Isis

Animationen fejler intet, men historien er uinteressant fortalt. Der er for meget fokus på hans nervøse karakter, forviklede familieforhold og amorøse affærer fremfor den egentlige historie.

FilmFyr

Havde ikke ret store forventninger til denne her film, men den viste sig at være.... MEGET GOD!!
Alle de mange forksellige ideer, de sjove (til tider underlige) figure, de lidt sorte jokes (Men dog ikke helt mocca sort)
Den her film er virkelig undervuderet, og det er en skam siden at jeg synes at den klarede sig perfekt fra start til slut

S. Rico

Så den med mine to døtre, som fandt den ustyrlig morsom. Og den havde da bestemt også sine momenter. Vældig god.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.