/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Climax

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
08.11.2018
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Climax
|

Horror-dramaet 'Climax' følger 20 unge, sexede og konkurrencelystne dansere på en skæbnesvanger og ekstremt syret aften i deres liv.

Danserne er samlet på en træningslejr i en nedlagt kostskole midt ude i en skov. Kun omringet af sne og mørke træner de som vanvittige, mens pauserne bruges til at tjekke hinandens kroppe ud, indtage stoffer og spille op til hinanden. 

En festlig aften tager pludseligt en uforudset og meget ubehagelig drejning, da en bowle sangria serveres efter træningen. Langsomt går det op for dem, at drikken er krydret med stoffet LSD, og snart bryder vanviddet ud.

'Climax' er baseret på virkelige hændelser, og i instruktøren Gaspar Nóes kyndige genrehænder er fortællingen blevet en skizofren, klaustrofobisk og svimlende omgang body-horror tilsat fascinerede dansetrin. 

Nóe har tidligere stået bag film som Love og Irréversible, mens hovedrolleindehaveren Sofia Boutella især er kendt for Kingsman og Star Trek: Beyond. (Copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (15 votes)
4.5
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Helt forløst er 'Climax' ikke, men den er både underholdende, dragende og vanvittig. Og det er mere end nok." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "Man [...] fokuserer på det, som Noé er god til: Markante formgreb, dyrkelse af popæstetik og en isnende paranoid stemning." (Eini Carina)

  • Weekendavisen

    "Noé er og bliver en original filmskaber. Han kan ikke skrive dialog, men han kan lave de smukkeste billeder af mørket i et menneskesind." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

I bogstavelig forstand en syret film. Starter ud som en dejlig musikalsk dansefilm. Herefter bliver det til en ungdomsfilm med fest og flirteri. Og til sidst går den over i det rene vanvid med syrede farver, vanvittige kameravinkler, og sindssyge optrin fra de LSD påvirkede unge dansere.

"Certified Fresh"

Bizar biografoplevelse, og det er en skam at publikum overser den. Climax er en af de film man bør opleve i biografen. Det er både absurd og vildt fascinerende at se, hvilken skæbne de forskellige karakterer er på vej imod.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.