Cookie- og Privatlivspolitik

Clifford - Den store, røde hund

Tilladt for alle
Filmen indeholder ingen skræmmende elementer.

Se mere på medierådet.dk
02.12.2021
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Clifford the Big Red Dog
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, Babybio 2D - dansk tale
|
Clifford film plakat

Familiefilmen 'Clifford - Den store, røde hund' er baseret på børnebøgerne af Norman Bridwell og handler om hunden Clifford, der vokser til gigastørrelse, når den oplever kærlighed.

Den 12-årige Emily Elizabeth får en lille, rød hundehvalp som gave af en magisk dyreredder. Den næste dag vågner hun op til synet af en kæmpestor hund i sin lille New York lejlighed.

Hunden Clifford tiltrækker meget opmærksomhed - også online. Det gør ham til en stor attraktion, ikke mindst for folk som selv gerne vil have fat i den specielle hund. Et eventyr er i vente for Emily og hendes impulsive onkel Casey, når Clifford kommer på afveje.

Instruktøren bag har tidligere lavet komedier som Van the Man, Wild Hogs og Old Dogs samt familiefilmen Alvin og de frække jordegern - På farten.

'Clifford - Den store, røde hund' har været filmatiseret tidligere i bl.a. flere tv-serier, mens populære familiefilm med animerede hunde i hovedrollerne tæller titler som 101 dalmatinere, Lady og vagabonden og Call of the Wild.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (31 votes)
4.4
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Dagbladenes Bureau

  "... men filmens problemer er især, at den er så forudsigeligt velkendt, at en nok så godhjertet, charmerende afvæbnende hvalp altså ikke er nuttet, når den forstørres op til tre-fire meters størrelse, og så rummer filmen altså ikke meget begavet humor for voksne." (Helle Sihm)

 • Jyllands-Posten

  "Den røde hund Clifford skaber glæde og lidt panik i New York i unødig hektisk børnefilm." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "Resultatet kan velvillige voksne såvel som børn mellem 5 og 12 år dårligt undgå at hygge sig over." (Søren Vinterberg)

 • Filmmagasinet Ekko

  "Men for de helt små er der vist flere komiske guldkorn at klukke af, når Clifford underholder med hundetis og hundeprutter. Det ældre publikum må nyde onkel Casey. For hvis Clifford er en forvokset hvalp, er onklen den menneskelige ækvivalent: et fuldvoksent drengebarn, hvis fjogede uduelighed skal more os." (Esben Skaalum)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Irene

En virkelig fin film for enhver.
Og den viser godt, hvor meget man vil gøre for kærligheden og hvor meget man kan acceptere.

katrine

Denne film var vidunderlig, og den er til enhver alder. Børn i dag har brug for at lære at standardere for, hvad de selv har, og det er, hvad Emily gjorde. Hun følte det, som om hun var alene, indtil hun mødte Clifford, og den glæde og kærlighed, der udstrålede fra dem begge ved første blik, var surrealistisk.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.