Cookie- og Privatlivspolitik

Clash of the Titans

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
08.04.2010
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Clash of the Titans
|

I 'Clash of the Titans' sætter den ultimative stræben efter magt mænd op imod konger og konger op imod guder. Men en krig mellem guderne kan ødelægge hele verden. 

Perseus (Sam Worthington) er født af en gud, men opfostret som en mand. Han ser sig ude af stand til at redde sin familie fra den hævngerrige underverden-gud, Hades (Ralph Fiennes).

Perseus melder sig efterfølgende frivilligt til en farlig mission for at besejre Hades, før denne erobrer magten fra Zeus (Liam Neeson) og dermed slipper helvedet løs på jorden.

Draco (Mads Mikkelsen) leder et hold dristige krigere, og sammen med dem drager Perseus ud på en farefuld færd dybt ind i forbudte verdener.
 
'Clash of the Titans' er en genindspilning af filmen fra 1981.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1019 votes)
3.8
2.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Louis Leterrier har instrueret det energiske eventyr med mægtig sans for det spektakulære og det dynamiske - lidt forjaget og lidt overlæsset bliver det hist og her - ... god gammeldags underholdning for drengerøve i alle aldre. Hvortil kommer, at man som dansker bliver ganske stolt af Mads Mikkelsen, når man ser denne film." (Ebbe Iversen) ()

 • Børsen

  "... vil gerne være historien om heltemod og offervilje. Det eneste, man efterlades med, er et par imponerende actionscener." (Morten Dürr) ()

 • Ekstra Bladet

  "... kort sagt et effektorgie af debile dimensioner, hvor kapaciteter som Liam Neeson, Ralph Fiennes og vores egen Mads Mikkelsen gemmer sig bag hvert sit skæg. Vi andre har dog svært ved at søge ly for actionrabalderets ulogiske psykologi og ujævne actionscener." (Peter Albrechtsen) ()

 • Jyllands-Posten

  "... stort set fra start til slut en gang forsludret vrøvlemorale om at holde sammen mod de andre. Bagmændenes tydelige glæde ved bulder og brag, der skinner igennem, er dog et forsonende element, og begejstringen smitter momentvist." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "At replikkerne er lige så prætentiøse og kunstige som kulisserne, og at historien er nogenlunde lige så overraskende som resultatet af en fodboldkamp mellem Barcelona og Bjørneøen, må vi leve med. ... er man klar til at lade barnesindet råde i et bragende, effektfuldt eventyr med delvis vellykkede monstre, er man kongeligt underholdt et sted mellem ’Star Wars’ og ’Ringenes herre’." (Erik Jensen) ()

 • Weekendavisen

  "I min barndom gik man til fire-forestillinger, og det var solidt og kulørt stof som dette, man så." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

En film skal vurderes ud fra dens egne kriterier. Dette er ikke et filmisk mesterværk. Ej heller et forsøg på at lave en "korrekt" gengivelse af de gamle græske sagn. Her er der blot tale om underholdning og action af den gode slags.

Jeppe

Hvis man er til græsk mytologi eller bare mytologi i det hele taget, så er det helt sikkert en film for dig!

Filmen er ikke ret lang, men til gengæld spækket med drama og action.. Man føler faktisk at den har en tilpas længde, da historien ville trække alt for lang ud, hvis de forlængede den.

Dog, kunne selve handlingen og plottet være en del bedre skrevet, derfor også kun 4 stjerner..

Men ikke tag derind hvis du forventer årets helt store film med de vildeste effekter og handling.
Dog helt sikkert en film du kan tage ind og se i biffen med en kammerat, bare for hyggens skyld.

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Stage12

Synes det var en meget god film, Sam Worthington er helt klart en god skuespiller! Plottet var fint nok, er fan af Græsk mytologi, synes det er fedt, og tror man kan lave nogle fede film med den genre! Rigtig god film, men der mangler bare noget, så man kommer derop, hvor man bare synes den holder spændingen igennem hele filmen og hvor man kan sige, at den bare var fantastisk!

Jeff

I was really looking forward to this and have to say I was a little disappointed. The 3D was terrible, conversions don’t work! Worthington plays a good Perseus and Fiennes is great as Hades. The effects are pretty good, but the 3D got in the way of action scenes that otherwise aren’t too bad, but it’s all a bit, blah!

Rie

Jeg kunne godt lide plottet, den græske mythologi og andre myter, samt selve handlingen. Selvom jeg ikke tror humor var en del af filmen, fik jeg alligevel griner lidt af Djinnerne. På disse tidspunkter, var det svært at tage filmen meget seriøst. Når græsk mythologi, der allerede knapt nok virker realistisk, blandes med mærkelige træmænd og kæmpeskorpioner, bliver det alligevel lidt FOR urealistisk (ikke fordi jeg siger, der overhovedet var nogen realistiske elementer i filmen..)

Alt i alt var der mange super flotte scener, godt skuespil, og den var ikke forudsigelig på nogen måde. Filmen fulgte den klassiske aktantmodel med subjekt, objekt, modstander, hjælper, modtager og giver, og det hele passede sammen i filmen, og jeg mener det gav filmen et harmonisk flow. Jeg blev ikke skuffet :)

Kasperuser/416656

Denne film er, for mig, et tydeligt eksempel på, at der skal mere til end 3D, for at skabe en underholdende film.
På trods af monstrøse skabninger og læssevis af action sad jeg hele filmen igennem og ventede på, at der ville komme lidt 'kød' på den historie, som man (forhåbentlig?) har villet fortælle med filmen. Men ak, den gode historie indfandt sig ikke, og jeg gik ud af biografen en anelse muggen over, at alt lige i tiden partout anses for at være potentielt underholdende, og værd at betale dyre billetter for, så længe det er i 3D.
Det vigtigste for en film er, at besidde en god historie. Hvis 'materialet' således er solidt og i orden, kan alle de teknologiske landvindinger helt klart forstærke den oplevelse, det er, at gå i biografen i dag. 'Clash of the Titans' er imidlertid et klart eksempel på, at der skal mere til end 3D, for at skabe en god film.

Fa Minuser/231145

Med udgangspunkt i 3-D effekterne, synes jeg "Clash of the Titans" er en flot og underholdende film. Man får en relativ let indføring i det græske mytologiske univers, om end den er noget overfladisk, så er det tilstrækkeligt til, at handlingen i filmen hænger fint sammen og sammen med de - sammenlignet med "Avatar", effektive 3-D effekter, er den samlede oplevelse af filmen rigtig god. Skuespilpræstationerne er nogenlunde, men jeg synes specielt at Ralph Fiennes lever en fantastisk flot præstation som Hades. Derimod synes jeg det virker kikset og lidt for popsmart med alt den glorieaura omkring bl.a. Zeus (Liam Neeson).

Metteuser/317146

jeg synes den var okay, men jeg har set flere film der var bedre.
dem jeg var inde og se den med synes den var vildt god, men jeg er ikke lige så begejstret.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.