Cookie- og Privatlivspolitik

Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn

Tilladt for alle
Filmen indeholder ikke elementer, der kan virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
01.03.2018
Originaltitel: 
Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn
Spilletid: 
1 time 5 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, Babybio 2D
Billetter

Resumé

Familiefilmen 'Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn' handler om den tændstiksæske-store pige med det karismatiske sorte hår og hendes sjove musevenner.

Cirkeline får en ny hjerteveninde med prinsessenykker ved navn Coco. Samtidig møder Musen Ingolf et næsehorn, der er træt af at være den lille.

Sammen tager de små venner på en rejse, der lærer dem, at det ikke altid er lykken at være den, der bestemmer, og at selv et lillebitte næsehorn kan vise sig at være en meget stor helt.

Animationsfilmen 'Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn' er instrueret af selveste Jannik Hastrup, der i sin tid skabte Cirkeline-karakteren og tidligere har stået bag film som Cirkeline og verdens mindste superhelt og Cykelmyggen og Dansemyggen.

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "At Cirkeline og hendes skabere har 50-års jubilæum som levende billeder, opleves [...] som nostalgisk hyggeligt og et klassisk eksempel på ærkedansk og inkluderende børneunderholdning funderet på et varmt budskab om ligeværd mellem alle væsener og racer ..." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

  • Politiken

    "... grundstemningen er godmodige drillerier mellem store og små [...] Alt er ved det gamle hos Jannik Hastrup ..." (Kim Skotte)

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.