Cookie- og Privatlivspolitik

Cinderella Man

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
16.09.2005
| |
2 timer 24 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Cinderella Man
|

I 30´erne, hvor depression har lagt sig som et tungt mareridt over USA, mister familiefaren Jim Braddock sit arbejde. Det giver ham chancen for at vende tilbage til sin ungdoms hobby som bokser - nu for at kæmpe i ringen for sin families overlevelse.

Han har ikke mistet håndelaget, og inden længe har han gjort sig fortjent til at bokse imod mesteren Max Baer om verdensmesterskabet i sværdvægtsboksning. Men Max Baer er ikke mindst berømt for at have slået to mand ihjel i ringen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (20 votes)
4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

meget af det har vi set før,men det er stadig godt at se på og den er skal man heller ikke gå glip af,god historie godt spillet,ja og så er den virkelig.

Wayne

og denne skulle være rimelig autentisk. Renée Zellweger og Russel Crowe gør det overbevisende i depresionstidens USA, hvor kampen for familiens overlevelse er altoverskyggende. Denne hæver sig betragteligt over almindelige boksefilm.

Sanne

Denne film er bygget over autentiske beretninger om Jim Braddock. Og at den er sandfærdig er med til at bidrage til det fantastiske ved denne film. Russell Crowe spiller fantastisk i den rolle. Ens sympati for denne mand er uden ende, og man ønsker så brændende at det vil gå ham godt. Også Rene Zellweger gør det godt i rollen som Jims kone. Man forstår hendes smerte og kærlighed på en og samme gang. Uanset om man er til boksning eller ej er denne film værd at se. Boksning er en stor del af filmen men den rummer så meget andet. Familieliv, og hvad man er villig til at gøre for sin familie, Penge og især manglen af dem. Fattigdom, rigdom, kærlighed og at opnå det umulige.

S. Rico

Ud fra bekskrivelsen havde jeg ingen store forventninger, men den viste sig at være super god. Rigtigt godt drama.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.