Cookie- og Privatlivspolitik

Christmas Vacation (1989)

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Christmas Vacation
|

I komedien 'Christmas Vacation' (Fars fede juleferie) planlægger Clark Griswold, Chevy Chase, en hyggelig og traditionel familie-juleferie.

Tingene går dog ikke helt som planlagt, og snart må Griswold kæmpe ekstra hårdt, hvis han skal nå at få sin juledrøm opfyldt.

'Christmas Vacation' er den tredje i rækken, hvor de to forrige tæller Vacation og European Vacation.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (27 votes)
4.5
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Man skal selvfølgelig ikke forvente en film, med specielt godt indhold som andre julefilm som Love Actually, eller et godt koncept som de 2 første alene hjemme film. Men den levere humor, og det er meningen, at den skal være grotesk, og se dum ud. Og det er sjovt, at se på. Ikke god men vellykket. Den får 4 stjerner herfra!

Lars Michael

At se Chevy Chase spille igen igen den skøre far bliver man aldrig træt af, GOD JUL,

AufVideoSehen

Filmen der tydeligt viser hvor opreklameret og hysterisk julen egentlig er. Underholdningen er nogenlunde garanteret uanset om man griner med eller af Chevy Chase & co.

S. Rico

Der bliver brændt en hel del sikringer af, og der er masser af lavkomik af bedste skuffe fra den ærke amerikanske Griswold familie.

Wayne

Af en eller anden grund bliver man aldrig træt af at se familien Griswolds juletrængsler, når hele den pukkelrykkede kommer på besøg. Juleklassikeren der aldrig dør.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.