Cookie- og Privatlivspolitik

Chinese Puzzle

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen er fortalt i et roligt tempo. Den indeholder en enkelt lettere dramatisk scene, hvor en mand bliver slået ned med et bat. Da scenen er kortvarig og ikke udpenslet, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under syv år.

Se mere på medierådet.dk
24.07.2014
| |
1 time 57 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Casse-tête chinois
|

Filmen 'Chinese Puzzle' handler om Xavier, en 40-årig franskmand, der lever et uansvarligt liv side om side med sin karriere som forfatter. Hans indre boheme bliver dog udfordret mere end sædvanligt, da hans kone, Wendy, pludselig forlader ham og flytter med deres børn til New York for at starte på en frisk med en ny mand.

Xavier indser, at han ikke kan leve uden sin familie, og der er ingen vej udenom. Han må også flytte til den amerikanske storby for at være tættere på dem, han elsker.

Han finder en lejlighed i Chinatown og forsøger at få en tilværelse op at stå, men der går ikke lang tid, før den forkælede franskmand møder nye udfordringer. 

Fransk films fineste er at finde på rollelisten til ’Chinese Puzzle’, der inkluderer Romain Duris (Det slag mit hjerte sprang over), Audrey Tautou (Den fabelagtige Amélie fra Montmartre) og Cécile De France (Drengen med cyklen) som ligesindede franskmænd i udlandet.

Konen Wendy spilles af britiske Kelly Reilly, der er bedst kendt som Watsons forlovede i de nye Sherlock Holmes-film. Instruktøren Cédric Klapisch er selv en franskmand i The Big Apple, da han underviser i film på Columbia University i New York og er passioneret fan af filmskabere som Woody Allen og John Cassavetes. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
3.8
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "... lidt mere dybde kunne have givet de letbenede løjer en tiltrængt klangbund." (Louise Kidde Sauntved)

  • Politiken

    "'Chinese Puzzle' er ikke nogen stor film, men et charmerende lystspil i egentlig betydning." (Søren Vinterberg)

  • Weekendavisen

    "Filmen har troværdig tidsfarve, men intrigerne er for flimrende til at gøre varigt indtryk på tilskueren." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.