Cookie- og Privatlivspolitik

Child's Play

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en truende stemning og benytter ofte suspense- og chokeffekter og en meget intens lydside. Den indeholder adskillige meget blodigt udpenslede mord, hvor brutal lemlæstelse ofte er fremstillet med sort humor. I scener ses eksempelvis personer, der bliver dræbt med rundsav og græsslåmaskine. På grund af den truende stemning og filmens meget blodige fremstilling af drab, vurderes den til at kunne virke skræmmende på børn under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
18.07.2019
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Child's Play
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Gyserfilmen 'Child's Play' er en nytænkning af slasher-klassikeren af Barneleg fra 1988 med dræberdukken Chucky.

Den enlige mor Karen overrasker sin søn Andy med den populære Buddi-dukke. Det viser sig dog at være alt andet end et normalt stykke legetøj.

Ny teknologi har nemlig gjort, at dukken har sin egen kunstige intelligens - og inden længe begynder den at udvise meget mørke og dystre tendenser. Og alle er i fare!

Det bliver den første film i Child's Play-franchisen, der ikke har skaber Don Mancini og Chuckys ikoniske stemme Brad Dourif involveret. Star Wars-stjernen Mark Hamill skal derimod lægge stemme til dræberdukken, og han har tidligere været bl.a. Jokeren i Batman-tegnefilmene.

'Child's Play' er en nutidig opdatering af sin forgænger, der både stiller spørgsmålstegn ved vores brug af moderne teknologi, hvor onde vi egentlig er fra naturens side, og hvor meget, som er påvirket af vores omgivelser. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (36 votes)
3.8
3.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Chucky-franchisen [er] relevant blevet opdateret til en nutid, hvor hverdagen er gjort afhængig af internettet." (Morten Vejlgaard Just)

 • Information

  "Således er den nye udgave af Child’s Play også [...] et på snart sagt alle måder underholdende, sorthumoristisk og kulørt svar på den 31 år gamle original " (Christian Monggaard)

 • Jyllands-Posten

  "'Child's Play' er fyldt med gysereferencer og herlig b-filmsplat, der helt tydeligt hellere vil være morsomt uhyggeligt end rigtig uhyggeligt." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Et par opfindsomme aflivninger og et godt cast muntrer op, og det samme gør det veloplagte satiriske tonefald, uden at træerne dog ligefrem af den grund vokser ind i helvede." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Et overraskende friskt og ret så alternativt take på Childs’ Play franchisen. Den har ikke noget med de gamle film at gøre. Og Chucky har også fået et helt nyt look, som er endnu mere creepy end den oprindelige. Dermed bliver det også endnu mere urealistisk, at nogen ville lave en salgsdukke med sådan et uroskabende udseende.

Til gengæld er den måde Chucky kommer til live som kunstig AI faktisk mere realistisk end voodoo gøglet fra den gamle. Chucky’s personlighed og motiver bliver ganske godt udforsket, og man føler med ham langt hen ad vejen.

Tonen er action- og splatterkomedie, og det er alt sammen super underholdende, selv om det måske bliver lidt trættende i længden.

Bjarke

Fortryder at jeg har brugt tid og penge på den film!

Claus

Så den nye Child´s play film var en stor mulighed for at give Chucky en nye historie, men måske skal man ikke røger ved en klassik, for ikke alt er laves om på.
De positive ting: jeg skal være ærlig der er kun 2 gode ting ved Child´s play, det er Mark Hamill som den nye stemme til Chucky og at filmen har nogle farver, men så er der ikke mere.
De negative ting: alt andet er så dumpt at det til tider gør ondt at se på. først den nye historie til Chucky er så dum samt åbenlyst at selv et 6 årlig kunne finde på det, det nye design til dukken er på grimt jeg kan beder lig det gammel design. Hvad ellers jo skuespillet er også dårligt ingen giver et overbevisende arbejde, man skulle tro at de kun gjorde det for en paychek. Men nok det største problem er at filmen tager sig selv så alvorlig, vis filmen vidste at det hele er lidt sjovt så kunne jeg måske tilgive den lidt men nej.
Selvom i er store gyser fan af Chucky så skal i ikke se den, for i vil forlade bioen men en dårlig fornemmelse se heller de andre film en gang til for alle andre hold jer væk spar penge til IT 2

Alexis

soundtracket til childs play 2019 er SLET IKKE MORSOMT UHYGGELIGT..men derimod SUBLIMT DOLLY DEAREST SLICE YOUR WIFE UP HORRORMUSIC..

CHUCKY (BUDDI) A NEW DOLL IN TOWN

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.