Chiaras valg

Tilladt for børn over 11 år
Filmen indeholder scener med skænderier og opgør og scener, hvor personerne er ulykkelige og bange. Filmen indeholder desuden en scene med en pludselig og voldsom bileksplosion. Mange længerevarende scener i filmen er skildret i uklare og dunkle billeder, hvor stemningen ofte er foruroligende og utryg. Da hovedpersonen er modig og handlekraftig, og ingen personer kommer alvorligt til skade, vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
08.09.2022
| |
2 timer 1 minut (ekskl. reklamer og trailers)
|
A Chiara
|
Billetter
Chiaras valg plakat
Få en påmindelse 3 dage før premieren.

Filmen 'Chiaras valg' handler om familien Guerrasio, som har samlet venner og familie for at fejre den ældeste datters 18-års fødselsdag.

Den efterfølgende dag er faren forsvundet sportløst. Chiara påbegynder derfor en eftersøgning, som bringer hende tættere på sandheden og tvinger hende til at træffe store valg om fremtiden.

Dette er den tredje film om den syditalienske by Gioia Tauro, der også har været omdrejningspunktet i hans tidligere film Mediterranea og A Ciambra, som henholdsvis har kastet lys over afrikanske migranter og det lokale roma-samfund i byen.

Filmen vandt Europa Cinemas Label ved Cannes Film Festival i 2021.

Skal du se Chiaras valg?
(1 stemme)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.