Cookie- og Privatlivspolitik

Charmøren

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en konfliktfyldt og ofte sørgmodig stemning og indeholder flere dramatiske scener. I én scene begår en kvinde selvmord ved at springe ud af et vindue, hvorefter børn høres skrige på lydsiden. I en anden scene overfaldes en central figur af en oprevet person, og i forbindelse med det voldsomme overfald, slås han meget hårdt i hovedet med en sten. Da filmen kun har enkelte voldlige scener og da volden ikke er udpenslet, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
17.05.2018
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Charmøren
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning (m/eng. undertekster)
|

Det danske drama 'Charmøren' handler om den iranske asylansøger Esmail, der desperat prøver at finde en dansk kæreste, så han kan blive i landet og få opholdstilladelse.

Tiden er ved at løbe ud, men så forelsker Esmail sig uventet i en ung kvinde, og samtidig begynder hans fortid at indhente ham...

Filmen er instruktør Milad Alamis spillefilmsdebut, og i hovedrollen ses den svenske skuespiller Ardalan Esmaili, der måtte lære at tale flydende dansk og persisk op til filmen.

'Charmøren' har en utraditionel hovedkarakter i en asylansøger, som vi normalt ikke ser fremstillet på dansk film, mens den er en skildring af splittelse, ikke kun følelsesmæssigt, men også kulturelt.

 

En mand som er fanget mellem to verdener, og to forskellige eksistenser med forskellige levestandarder. Men fortællingen er lige så meget et psykologisk drama med afsæt i den komplekse Esmail. (copyright: kino.dk)

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (34 votes)
4.7
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Karaktererne fremstår simpelthen som rigtige mennesker og ikke som figurer med dramaturgiske funktioner. Det har de naturligvis, de spiller bare så overbevisende." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

 • Filmland P1

  "Ardalan Esmaili er hele tiden nærværende som Esmail med sine store, undersøgende øjne, og sangerinden Soho Rezanejad er det helt store scoop som Sarah." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Med 'Charmøren' beviser Alami, at han bestemt har noget på hjerte, at han vil noget med sit virke som instruktør. Ikke mindst introducerer han ikkeetnisk danske hovedkarakterer, en herlig tilføjelse til dansk film." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... hvad der længe ligner en både velspillet, væsentlig og vældig interessant film, falder desværre [...] lidt fra hinanden." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Ardahan Esmaili er solid som nydansk gigolo, men filmen liver særligt op i scenerne med Soho Rezanejad som Sara." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Casperuser/15496

Kedelig, langtrukken og ikke værd at se (igen)

Andersuser/661307

Rigtig god film

Henrik

Der er ingen tvivl om at det er en film som skal ses. Efter at have set dramaserien på TV2, hvor Ardalian Esmaili spiller en af hovedrollerne, så har jeg store forventninger til hans rolle i netop denne film. Bliver virkelige interessant.

Hilsen Henrik

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.