Cookie- og Privatlivspolitik

Charade (1963)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 54 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Charade
|

Krimien 'Charade' handler om Regina, der kommer hjem fra ferie og finder ikke alene huset tømt, men også at hendes mand er død. Det viser sig imidlertid at manden tilsyneladende har gemt en formue, der er stjålet fra regeringen. Og den vil alle have fingrene inklusiv. Gary Grant, der agerer hendes redningsmand, og skifter navn hvert 20. minut.

Situationen tilspidses da alle de implicerede langsomt men sikker findes døde og med frygten for sit liv hængende over hovedet sætter Regina nu sit eget spil igen for at finde frem til de stjålne penge. Således begynder en komisk og intensiv paradeforestilling, hvor intet er hvad det synes.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (17 votes)
4.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Klassisk forviklings-drama-thriller-komedie med legendariske Cary Grant, Audrey Hepburn - og ikke mindst Walter Matthau fra dengang han var ung, flot og stadig gik med rank ryg.

Audrey Hepburn spiller en kvinde, der lige har mistet sin mand. Til begravelsen dukker adskillige - for hende ukendte - mænd op, som hendes afdøde mand åbenbart havde noget lusket kørede med. Nu går så jagten på den ”skat”, som hendes mand skulle have efterladt, og som alle de andre er ude efter. Hun får heldigvis hjælp fra Cary Grant, som tilsyneladende er den eneste, som har rent mel i posen. Eller har han? Som filmens titel antyder, så er alt ikke HEEEELT som man skulle tro.

Wayne

Men ikke den største komedie. Det er en fest at se Cary Grant overfor Audrey Hepburn - garneret med Walter Matthau, James Coburn og George Kennedy.

Historien er ikke så vigtig. Det hele er bare en komisk slapstick romance, med masser af pudsige situationer - mord og gangstere. Med herlige hints til datidens andre film, blandt andet James Bond (eller er det Bond som stjæler ideen med metalhånden i Live and Let Die, 10 år senere?).

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.