Cookie- og Privatlivspolitik

Chaos Walking

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har i de fleste scener en truende og ildevarslende stemning. Den indeholder mange scener med tempofyldte actionkampe med forfølgelser, overfald, slåskampe, eksplosioner og skyderier. I nogle af disse scener er personer og dyr i livsfare og i enkelte af scenerne er der personer og dyr, der dør. Da filmen foregår i et urealistisk fremtidsunivers med stor distance til realisme, vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
06.05.2021
| |
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Chaos Walking
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX, 4DX 2D
|

Filmen 'Chaos Walking' foregår i en ikke alt for fjern fremtid, hvor der ingen kvinder er, og hvor alle mænd er ramt af ”støjen”, der blotter deres tanker for omverdenen.

Der vækkes opsigt i et lille samfund, da indbyggeren Todd opdager den mystiske pige Viola, som nødlander på hans planet.

Violas liv er truet i det farlige landskab, og da Todd lover at beskytte hende fra byens overhoved, Mayor Prentiss, må han finde sin egen indre styrke og dykke ned i planetens mørke hemmeligheder.

Adventure-filmen har bl.a. Star Wars: The Force Awakens-skuespilleren Daisy Ridley, Spider-Man: Homecoming-skuespilleren Tom Holland og den danske Casino Royale-skuespiller Mads Mikkelsen på rollelisten, sidstnævnte som Mayor Prentiss.

'Chaos Walking' er baseret på bestselleren 'The Knife of Never Letting Go' af Patrick Ness, mens instruktøren tidligere har stået bag action-film som The Bourne Identity og Edge of Tomorrow.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (97 votes)
3.8
2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmland P1

    "Filmen er sgu selv 'Chaos Walking', en støjende bunke rester af talrige andre filmfortællinger om unge mennesker på jagt efter sandheden om dem selv." (Per Juul Carlsen)

  • Politiken

    "Kvindehad og toksisk maskulinitet er flyttet med til fremtiden og ud på nye planeter. Det er trist. Men ikke lige så trist og sørgerlig fladt som filmen." (Nanna Frank Rasmussen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ida

Chaos walking er baseret på et super koncept og fængende elementer. Men filmen gør intet godt for den originale trilogi af Patrick Ness, og hvilken skam. Den har et vildt koncept og jeg kan forstå udfordringen i at filmatisere skæve idéer fra bøger, da vi ofte er mere accepterende over for vildskab på skrift end på film. Når det så er sagt, kan jeg stadig se tusinde andre muligheder for en bedre eksekvering af filmen, og jeg er ikke i tvivl om at en anden instruktør vil kunne have kommet bøgerne til gode... Synd spild af dygtige skuespillere.

Charles

Ikke opfylde min forventning.

Ejnar

Bestemt ikke en film jeg vil se igen. Skuffende med så gode skuespillere.

Nanna

Som en seer, der hverken har læst eller hørt om fortællingen før, synes jeg, at den er virkelig god. Den formår at holde ens interesse og fokus lige til det sidste. Ser spændt frem til efterfølgeren!

The Womanuser/8031

Spændende koncept. Fladt udført. Forglemmelig filmoplevelse i alt fra skuespil til effekter til handlingen til musikken. Ufrivilligt morsom konklusion. 2 timer jeg aldrig får igen

Luna

Jeg kan godt lide, hvordan historien går. Meget god skuespil.

Danuser/923061

Ved i ikke Spider-Man:homecoming skuespilleren hedder Tom Holland, eller gad i bare ikke til at skrive det?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.