Cookie- og Privatlivspolitik

Certain Women

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
DVD'en har grundlæggende en rolig fortællestemning. Fortællingen er imidlertid generelt tilbageholdende og langsomt fortællende, hvilket betyder at man venter på information hele tiden. I flere scener udmønter denne fortællestrategi sig til en anspændt stemning, hvor man er i tvivl om det dramatiske udfald. Et eksempel er en scene, hvor hovedpersonen er involveret i en gidselsituation. Scenen indeholder ikke noget dramatisk eller alvorligt, men gidseltageren er mentalt ustabil og har et gevær. Denne fortællestrategi er generel for hele historien og man er derfor ofte på vagt. Det vurderes således, at de yngste børn vil kunne blive skræmt og aldersgrænsen fastsættes således til 7 år

Se mere på medierådet.dk
02.03.2017
| |
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Certain Women
|

Dramaet 'Certain Women' følger tre forskellige kvinders separate historie, der alle foregår i og omkring den lille by Livingstone i Montana. 

Advokaten Laura kæmper med en vanskelig klient, der nægter at indse, at hans arbejdsskadesag er tabt, mens Gina forsøger at skabe et perfekt hjem for sin mand og tvære datter.

Jamie har et ensomt job som hestepasser på en gård, men en aften på et skolekursus bliver hun opslugt af den vikarierende lærer – den unge Beth.

Rollelisten består bl.a. af Michelle Williams, som er aktuel i det Oscar-belønnede drama Manchester by the Sea.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10 votes)
3.7
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Politiken

    "Stjernerne Laura Dern, Kristen Stewart og Michelle Williams er gode, men bedre er fåmælt længselsfulde Lily Gladstone som lesbisk cowgirl." (Kim Skotte)

  • Weekendavisen

    "Det er smukt og besnærende fint eksponeret. Det er også en smule preciøst." (Bo Green Jensen)