Cookie- og Privatlivspolitik

Central Intelligence

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en humoristisk og actionfyldt grundstemning. Den er i mange scener klippet i et hurtigt tempo og indeholder scener med voldsomme slagsmål, skyderier og eksplosioner. I én scene bliver hovedpersonen skudt og ses liggende livløs på gulvet. Det er uvist om han dør. I en anden scene flås struben ud på en mand, og det blodige strubehoved ses kortvarigt. Idet grundstemningen er humoristisk, hovedfigurerne er stærke og handlekraftige, og filmen forløses positivt, vurderes det, at den kun kan virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
30.06.2016
| |
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Central Intelligence
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|

Komedien 'Central Intelligence' følger den føjelige revisor Calvin, der engang var skolens sejeste fyr. Calvins forudsigelige og lidt kedelige tilværelse bliver hurtigt ændret, da han genoptager kontakten med en gammel skolekammerat på Facebook.

Bob var klassens tykke dreng, men er nu toptrænet, tophemmelig CIA-agent med en mission, som han overtaler Calvin til at deltage i. Snart er makkerparret ude, hvor de har svært ved at bunde.

Action-stjernen Dwayne Johnson kan ses i rollen som den frygtløse Bob, og hans imponerende fysik stilles over for den hurtigsnakkende, 163 cm høje komiker Kevin Hart.

Makkerparrets kemi har vist sig at være holdbar, for til næste år kan de opleves over for junglens dyr i genindspilningen af Jumanji. 'Central Intelligence' er instrueret af manden bag Familien Miller... langt over grænsen. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (716 votes)
4.8
3.3

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Ja, det mest mindeværdige ved 'Central Intelligence' er faktisk fraklippene inden rulleteksterne." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

 • BT

  "Det lykkedes instruktør Rawson [...] at lave en charmerende og ret morsom buddy-komedie - hvor der ikke skal tænkes, men bare grines ..." (Michael Lind)

 • Jyllands-Posten

  "Der er ikke noget bedre end at få sine fordomme gjort til skamme, og det er præcis, hvad denne komedie gør." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... en overrumplende morsom præstation af Dwayne Johnson gør, at 'Central Intelligence' alligevel giver sommerhumøret et fjollet pift." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Kemien mellem Dwayne Johnson og Kevin Hart er super fed og underholdende. De er et højst umage par, hvilket filmen selvfølgelig også spiller på. Det er jo efterhånden en temmelig brugt ingrediens i en buddy movie, at to meget forskellige personer skal tvinges til at arbejde sammen på den ene eller anden måde.

Dwayne Johnson viser endnu engang, at han ikke kun er muskler, men har et fint komisk talent. Og da han samtidig er mega charmerende, så kunne jeg ikke andet end holde af denne vanvittige actionkomedie. Der er masser af lårklaskende scener, som gør filmen værd at tjekke ud.

Wayne

Kevin Hart fungerer glimrende i en underspillet rolle, som revisoren der aldrig kom til at funkle som alle - især ham selv, forventede.

Dwayne Johnson er den vanvittige spion,Bob Stone, med issues som især skyldes en speciel oplevelse som teenager. Som barn var han skolens tykke dreng - og nu er han skåret som, nå ja The Rock.

Der findes masser af eksempler på at blandingen normal/vanvittig fungerer - bare tænk på Murtaugh/Riggs fra Lethal Weapon. Og det gør det også her.

Der er to temaer som driver galskaben frem - dels en oplevelse ved de to hovedpersoners skoleafslutning som fører frem mod et kommende 20 års skolejubilæum - og dels et plot om en CIA muldvarp og stjålne informationer.

Det sidste sender CIA på nakken af de to, da agenturet fejlagtigt tror at Bob Stone er muldvarpen.

Det giver selvfølgelig en række vanvittige situationer, som faktisk er ret sjove. Men forvent ikke nogen dybere mening, for der er ingen.

Thomas

Man får hvad man forventer, sjov og underholdende action, uden nogen overraskelser.

Mallica

Aldrig har jeg grint så meget af Dwayne "The Rock" Johnson som jeg gjorde i denne film.
Jeg synes det er så genialt, at selve komikeren Kevin Hart, der normalt er mega sjov (og en af mine favoritkomikere), spiller helt neutral og "kedelig" almindelig mand, der i virkeligheden ikke er specielt sjov, og The Rock så er den sjove i stedet, som normalt plejer at spille de mere seriøse roller.
Jeg fik grinekramper op til flere gange.
Den skal helt klart købes når den kommer på DVD/BDVD :)

Momse1958

En underholdende film, så er du vild med The Rock, så kan du se ham rulle sig ud i en sjov rolle.

heinzuser/288505

Sjov og meget morsom film, hvor jeg fik rørt lattermusklerne
rigeligt

Jesper

Havde egentlig set frem til at grine min røv i laser til denne film men må indrømme at Kevin Hart bare ikke er mig. The Rock gør det derimod godt og bedre, rent humoristisk end jeg har set ham længe.
Handlingen er pænt langt ude og spinkel men det gør ikke så meget i denne slags film. Se den hvis du er fan af både Kevin og Dwayne men hvis du har et anstrengt forhold til Kevins kone jamren så vent til den kommer på bluray.

Natasja

Det er en oka film kan godt lide den fordi Dwayne johnson er med i filmen og hvor han går fra og være en fyr der bliver mobbet til en fyr der er agent og bare kan banke alle folk på hans vej :)

Jan

Filmen er ganske underholdende, sjov og binde gal på samme tid.

Der er masser af action i den, men historien er lidt tynd.

Alt i alt en ganske underholdende film, men behøves ikke skal ses i biffen, for den er lidt forudsigelig og langtrukket ind i mellem.

Kristine

Spændende

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.