Cast Away (2000)

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
19.02.2001
Originaltitel: 
Cast Away
Genre: 
Spilletid: 
2 timer 23 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
4.6
0
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (51 votes)

Resumé

I filmen ' Cast Away' er Chuck Noland (Tom Hanks) effektivitets manager for et stort bud selskab.

Dette betyder at han stort set er på forretningsrejse hele tiden.Der hjemme har han en kæreste, Kelly (Helen Hunt) som er ved at blive godt træt af at han hele tiden er på vej ud af døren.

Chuck er da også tæt på den forfremmelse der gør at han ville kunne blive hjemme, men han mangler stadig nogle enkelte ture før det sker. Men denne hjemrejse bliver noget forsinket.

En forsøg på en moderne fortolkning af den klassiske historie om Robinson Crusoe.

Tom Hanks fik en Oscar-nominering for filmen.

Relaterede nyheder

Kommentarer

Kasper

Helt klart min yndlings film med Tom Hanks.
Lang film, der formår at holde på min opmærksomhed.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Nikolaj

Hvor simpel kan en film være og stadig være et mesterværk? I "Cast away" følger vi en amerikaner der strander på en øde ø uden nogen form for kontakt med omverdenen. Der er ingen skurke der skal besejres, ingen actionfyldte scener og ingen vilde visuelle effekter... Alligevel formår vi at blive suget fuldstændig ind i det dramatiske plot, der bliver gjort til live via. Tom Hanks' helt fantastiske engagerede præstation! De mentale kampe som hovedpersonen kæmper med, er det der gør denne film så fantastisk! Det er medrivende, dramatisk og voldsomt rørende.

Efter min mening så fortjener Tom Hanks mere en Oscar for sin rolle i "Cast Away", end for sine roller i henholdsvis "Philadelphia" og "Forest Gump" hvor han jo tog statuetten begge gange. I denne film, ser vi noget af det fineste skuespil der findes! Det skal opleves!

Jeg har heller aldrig oplevet en film hvor en volleybold kan få 99 % af publikum til at knibe en tåre!

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
alexander

Kan nærmest ikke kigge normalt på en volleybold, uden at få en tåre i øjnene.. ;)

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Frank

God film

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Lars Michael

fy for helvede hvor er det en flot fim.nej hvor er den god.man kan heller ikke lade være med at græde lidt,hvor der er nogle scener hvor man skal holde vejret...

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Wayne

Hanks kan holde til rollen, som den ensomme mand som overlever et flystyrt og finder styrke til at klare de vanskeligste strabadser. Spændede roller Hanks havde på det tidspunkt i sin karriere - nu er han desværre blevet lidt levebrødsskuespiller, og det er alt for sjældent han laver noget unikt.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
S. Rico

Tom Hanks har gennem sin karriere vist, at han mestrer både komedie og drama. Og begge dele kommer i spil i denne glimrende Robinson Crusoe film. Bedst er helt klart den del af filmen, som foregår på den øde ø. Her udfolder Hanks sine talenter for fuld musik, så det er en fryd.
Filmen bliver omvendt trukket ned i samlet underholdningsværdi pga. en tam indledning og halvkedelig slutning. Slutningen giver dog stof til eftertanke - ikke kun mht. hvad der vil ske med hovedpersonen i filmen, men også mht. hvad det er her i livet, som tæller, og hvordan man selv er herre over sit liv og sine valg.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.