Cookie- og Privatlivspolitik

Casablanca Beats

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
11.11.1969
| |
2 timer 11 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Haut et fort
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning, Særvisning
|
Den kendte rapper Ismail (Ismail Adouab) ruller ind for at lede en række workshops i et pænt, men ikke vildt fancy kulturcenter i Casablanca. Han udstråler modkultur og individualitet ved at spraymale og ikke tale lederne efter munden – så er han klar til at præge byens teens!

I hans gruppe af unge er der smittende generthed, glimt af talent, konstant virkelyst. Som i den franske film ’Klassen’ føles det, som vi er fluen på væggen og suger autentiske diskussioner til os – om religion, politiske tabuer, grænser og konsekvenser. Og Ismail er krævende: Han tror ikke på overfladiske attituder. Han presser dem.
Selv i dette progressive miljø er diversiteten stor, bl.a. rapper en pige med tørklæde på, og der er både skeptikere af Ismails metoder i forældrekreds og kulturcentrets bestyrelse.

Nabil Ayouch er manden bag den ekstremt kontroversielle, men både rørende og gode ’Much Loved’ (tidligere vist på Arabian Nights) om en gruppe prostituerede i Marokko. Denne film er en slags blød opfølger, hvor frisindet ikke er fysisk, men verbalt – og kamppladsen mere offentlig.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Ingen stemmer endnu
0
0

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.