Cookie- og Privatlivspolitik

Cape Fear (1991) (U/undertekster)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 8 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Cape Fear
|

Sam Bowden (Nick Nolte) er forsvarsadvokat i en lille sydstatsby og lever sammen med sin kone Leigh (Jessica Lange) og teenagedatter Danielle (Juliette Lewis).

Da psykopaten Max Cady (Robert De Niro) kommer ud af fængsel efter at have afsonet en lang straf for voldtægt, opsøger han sin tidligere advokat med et formål: at gøre hans liv til et levende helvede og lære ham en ting eller to omkring tab. Snart er familien Bowdens tilværelse fuld af frygt, forfølgelse og mord.

Både De Niro og Lewis blev oscar-nominerede for deres præstationer i Martin Scorseses voldsomme genindspilning af thrilleren fra 1962.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (33 votes)
4.6
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

God film

Lars Michael

skræmmende og ond. Jeg mindes ikke jeg har set en skuespiller end Robert De Niro spille så godt .jeg kan kun sige at han spiller super godt i en rigtig god film.
skal ses.

Antaeus

Fin film, men den findes i en tidligere verson med Robert Mitchum og Gregory Peck, som jeg husker som endnu bedre.

S. Rico

I sædvanlig De Niro stil går han hele vejen og leverer en mega skræmmende og overbevisende præstation. Det ses også tydeligt, at han må have brugt mange måneder på at pumpe jern op til indspilningen. Det er i den grad hans film.
Men også en ung Juliette Lewis får her sit gennembrud som uskyldig datter af Nick Nolte. Sjovt nok blev hendes gennembrudsrolle meget atypisk for hendes videre karriere, hvor hun tit har spillet skæve og gerne white trash roller.

Wayne

har næppe været mere uhyggelig, end i denne gyser, som ikke slipper sit tag i dig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.